endoplazmikretikulumiste kutsalmavi deli manyak süpürmüyor tabi ama dışardan telle konut verdiğinizde siz yada misafirleriniz eve gelmeden kabasını alıp parlatıyor detaylı temizlik gibi olmadığı İçin
Sevcansude kutsalmavi kesinlikle çocuklu evde bulunması gereken birşey heleki çocuk sürekli yerde emekleme hareket döneminde ise ağzına herşeyi alan bir bebekse hızlı çözüm denilebilir benim elim ayağım oldu 😂
kutsalmavi Sevcansude endoplazmikretikulumiste Splash-Splash-Love Tatlican sanırım genel olarak Xiaomi öneriliyor
zeome ben aldım xiamo mop pro modelini koltuk altı ora bura derken hep cızıldi önüne engel gelince vurmaktan çizildi bazen almadığı yer olabılıyor ben satısa koydum dolaba hatta
Aysecankdr zeome bende mop pro 2 3D var kesinlikle çarpmıyor çok memnunum 8 aydır kullanıyorum tavsiye ederim
H_e_y_o Kesinlikle dreame d9 a bakın . Benden ıyı supuruyor daha dpgrusu halıları fırçalıyor dıyeyım.çok memnunum byadır kullanıyorum. Xıomıa nın ama bayısıdır dedıgım urun. Trendyol yorumlro ınceleyınız.