Mom587 Kizlar istanbul avrupa yakasında gerçekten ama gerçekten ilgili bi cocuk doktor oneriniz varmi. 5 doktor degistirdim hoşuma gitmedi. Ben sormadan bile bana bilgi verecek beni gecistirmeyecek uzun uzun anlatan ve güncel bi cocuk doktoru varmı.
Adelezra Mom587 ben istnye liv DİLEK HATİPOĞLU gidiyorum… istediğim zamanda msjla soru sorabiliyorum… sanırım sgk lı 260 tı en son
HayDel Mom587 Silivri kolan hastanesinde dr. Hakan Kılıç var. Hastane kötü maalesef ama doktoru sevdim. Deneyebilirsiniz.
Mom587 Adelezra orda doruk gül diye bi dr da duymuştum. Teşekkür ediyorum çocuğunuz gazlı bi bebekmiydi peki sizin
Nurse42 Mom587 ali fuat serpen Instagramda gördüm baya ilgili bi dokroea benziyor sizde bi bakım isterseniz
Nurse42 Rikaa Hmm adam reklamı iyi yapıyor demekki Instagram paylaşımlarından biliyorum bende gitmedim hiç ama
Mom587 Rikaa benim gittigim drlarda hep öyleydi. Hem ciddi hem detay vermeyen 5 dk gönderen acele ettiren. Anlaşılan pek yok istedigim gibi doktor kimseden övgü doli bi dr dan bahsetmiyorlar