Mervecik1 Phtc Formül mama ile besleniyorsa mamanızı değiştirebilirsiniz, Aldıgımız ilk mamayı kusuyordu, eczaneden aynı markanın kusma karşıtı olan mamasını aldık hiç kusmuyor. Tabi anne sütü alıyorsa bir fikrim yok.
Hazine_aykut Phtc biz doğduğumuz günden beri her emmeden sonra illaki kusuyor fazla geleni çıkartıyorlar doktorum normal demişti ek gıdaya geçene kadar sürebilir dedi 46 günlüğüz bizde
Meltembrk Phtc benim bebegimde surekli kusuyor bende 2 gun sonra 1 aylik kontrolune goturecegim ve doktora sormayi dusunuyorum
Yalin Hazine_aykut bizimki yeni basladi, sizinki nasil kusuyor? Sizinti, fiskirma, sivi, sut kesigi...?
Hazine_aykut Yalin bizim ki bazen sızıntı bazen kesik. Gbi basende fışkırtıyo doktorumuz hepsini normal dedi
Hazine_aykut Yalin bnm kızım 3,700 kğ doğdu 4,800 olmuştu 1 aylıkken kilo alımı güzel olduğu için kusmaları önemsemiyolar kilo almazsa sıkıntı
Umayumayumay Phtc bebeğim istisnasız doğduğu günden beri kusuyor, günde kaç üst değişiyoruz bilmem sayamadım. Doktora da götürdüm kilo alımı iyi olduğu için ciddiye almadı. Sizin bebişin kilo alımı nasıl peki?
Suu6044 Umayumayumay bizim doktorumuz da aynı şeyi söyledi günde otuz defa da kussa kilo alımı iyiyse hiçbişey olmaz dedi
Yalin Hazine_aykut aynen bizde de oyle, hepsi normalse sıkınti yok bize dr surekli fiskirma halinde olursa reflu olabilir dedi. Bizim de kilosal bi sıkıntimiz olmadi basindan beri ama kusmamiz yeni basladi. 47 gunluguz, 2.ay kontrolunde anlasilir artik
Yalin Hazine_aykut bizde de var ıkınma biogaia yla hafifletiyoruz. Iste gunduzleri full kucak istiyoruz, gecemiz iyi. Kusma da bu hafta basladi.