BBBuse Dilhannnn iciyorsaniz bile içtikten 90 dakika sonra emzirmeniz gerekiyor, nikotinin vücuttaki etkisi 90 dakikada azaliyor
2maviboncuk Dilhannnn Hamileliktede emzirme döneminde de kullandım ama abartıcak kadar değil en fazla günde 3 defa
Cagla1805 Bebegim 3 aylık maalesef kullanıyorum hamilelik boyunca hiç kullanmadım bıraktım keşke tekrar başlamasaydım ama işte bişeyler tetikliyor 🤦♀️
Dilhannnn Bende hamileyken bıraktım sigarayı simdi canim istiyor bi tane ictim tekrar içmek istiyorum ama bebegim için korkuyorum nefsime de sahip olamıyorum
Keskeuyusamm Dilhannnn ama onda olmamış olması sen de olmayacağı anlamına gelmez ki. Bari içeceksen çok çok çok az iç. Öyle dayanamadığında bir iki nefes al söndür. Geçer sütten
2maviboncuk Dilhannnn 2tene oğlum var büyük 5yaşında her ikisinde de bu şekişde içtim 3ü geçirmedim bi sorunları yok ikisininde
PoyrazinAnnesi26 Başlama sadece 1 tane içmekle hemen alısmamissindir bak ben bırakmaya çalışıyorum , ben süte geçtiğini bilmeden basladim ve pişmanım başlama 1 tane daha içersen daha çok alışıcaksin ,ve ileride keşke o gün o sigrayi icmeseydim diceksin
Dilhannnn PoyrazinAnnesi26 ben zaten sigara kullanıyor dum 10 yıl kullandım hamile olduğumu öğrendim 1 aylık olana kadar bırakmaya çalıştım hamileligimde vok zorlandım içmedim simdi de doğum yaptım 25 günlük bebegim ve içmek istiyorum resmen
PoyrazinAnnesi26 Dilhannnn biliyorum anladım bende hamilelikte içmedim bıraktım daha doğrusu tiksindim doğumdan sonra içtim ve arkası geldi bidaha da bırakamadım kendinj tuta bildiğin kadar tut inan doğumdan sonra ki ilk sigrayi içtiğim için pişmanım