Defnesuram Kızlar 3.ayda saç dökülmem başladı ve 1 aydır aşırı dökülüyor nezaman geçicek bu dökülme kel kalıcam yakında 🤨
Mervecik1 Defnesuram Yves rocher anti chute şampuanını kullandım 1 buçuk ay kadar, ilk başta faydasını gördüğümü zannediyordum, sonradan pek işe yaramadı; şimdi KÉRASTASE Bain Prevention ürününü kullanıyorum, cok memnunum biraz pahalı ama değer 🧜🏻♀️
Defnesuram Mervecik1 yok 3 ayda başlayıp belli aya kadar devam ediyor ama nezamana kadar bilmiyorum 🤷🏻♀️
OykuAselim Bende 3. Ayımı bitiriyorum saçlarım iki avuç dolusu dökülüyor korkmaya başlamıştım içime şu serptiniz 😊😊
Defnesuram OykuAselim hepimiz aynıyız canım😀 belli Aydan sonra geçiyormuş sonra yerine tekrar saç çıkıyomuşş ama kaç ay sürecek herkeste farklı sanırım
Beyza5151 Defnesuram benimkini o durdurdu. Bide boyattım tamamen durdu oluk oluk akıyordu saçlarım kel kalacam diye cok korkuyordum.
OykuAselim Beyza5151 benim arkadaşım kullanmış önce iyi geldi sonra kullanmayı bıraktım 2 katı daha fazla dökülmeye başladı dedi 😪😪
Beyza5151 OykuAselim Hımm belki kişiden kişiye değişiklik gösteriyordur canım. Ben 1 ay kullandım sonra boyattım. Şimdi head&shoulders turuncu saç dökülmesine özel şampuan kullanıyorum hic dökülmüyor artık.
Defnesuram Beyza5151 gebelikte kullandım çok dökülüyor diye bende sonra geçti ama 1 aydır yine. Başladı tekrar kullanmaya Başlim ozaman
Beyza5151 OykuAselim tahmin edebiliyorum bende öyleydim günde 2 kere ev süpürüyordum. Saçımı hep topluyordum. İki saat banyodan cıkamıyordum. Oturdugum giydiğim herşeyde heryerde saç vardı. Sizde boyatsanız belki durur
OykuAselim Beyza5151 mantıklı bende boyayayım istiyorum ama kızım emiyorsa korkuyorum ama doktora danışıp boyasam daha mantıklı 😊😊💜