Deniz_kum Sumert gece sık uyanıyorsa yatmadan önce tam doymuyordur bizim doktorumuz öyle demişti mama veriyorum yatmadan önce ışığıda kapatıyorum daha az uyanıyor bende işe yaramıştı
Sumert Deniz_kum denemek amaçlı çok yaptım bitirmedi nasıl ölçüde içiyorsa aynı içti yada midesi o kadar içmeye alıştı😌
Neessee Aslisal 3,5 aylık bebeğim gülüp çığlık atıyo sadece anne sütüyle besleniyor. Gündüzleri 4 kez emiyor geceleri ise beraber yatıyoruz istediği an emiyor. Sorunumuz şu ki memede uyuyor 🤦🏻♀️ Bu yüzden yanımda yatırıyorum yoksa uykusuz kalıyorum.
meerblau 2 ay 11 günlük kızım var. Benimki de 1 hafta öncesine kadar 90 içiyordu ama artık o da yetmiyor 120’ye çıkarttım 😁😁 Hepsini içiyor, bazen 90 içip bırakıyor
Fatmanaz Sumert canım bebeğin gece hangi saatlerde uyanıyorsa ondan önce uyanmaya bak uykudayken mamasını ver uyanmasın ben o uykudayken emziriyorum artık uyanmıyor yada o gece uyanıyorsa kalkıp hemen sallıyorum hazırlıyorum kendimi emziriyorum asla konuşup ses yapmıyorum emerken uyumaya devam ediyor artık iyiyiz önce çok kötüydü
Sumert Fatmanaz uyandığı saatler günü gününü tutmuyor canım ah bilsem uyanacağını hemen doyururum birde gece uyandığı zaman hemen uykuya geçemiyor geçsede bir saat sonra tekrar uyanıyor ben yatıp kalkmaktan sersem oluyorum güne enerjisiz başlıyorum
Fatmanaz Sumert kıyamam sana canım şimdi biz biraz iyiyiz ama çok kötüydü o dönem sabaha kadar oturuyorduk 10 gündür saat 9:30 olunca karanlık odaya geçiyoruz sonu uyku oluyor
Zlhbrknt Alina19 TEK’im canım eşim vardiyalı çalışıyor her zaman yemek yapamıyordum o yüzden de yemiyordum süt olmuyordu ama artık düzenli yiyorum sütüm arttı
Neessee Fatmanaz sabah 8 de uyanır emzirir hemen tekrar yatırırım 10 a kadar uyuruz sonra emmiyor. Oynarız 12 de emer buçukta tekrar uyur. 1 saat sadece sonrasında uyanır. Yine biraz emer oyun halısına yatırırım orda oynar oyalanır. Biraz birlikte oynar gülücük atarız. 3 te tekrar uyur 1 saat 40 dkka arası uyur uyanır. Uyanınca hemen emer. Sonra 7 ye kadar uyanık kalıyor. 7 buçuk 8 gibi yıkar masaj yapar emzirir yatırırım gece 12-1 gibi uyanır sonrasında beraber yatarız zaten
Neessee Fatmanaz gece 4 te uyanıyor 😂 uysunu almış oluyor sanırım yada alışkanlığı yanımda yatmazken 4 te acırık uyanırdı emmek için. Şimdi yanımdada yatsa uyanıyor. Açlıktan değil biraz yatakta agular filan söylüyor. Bende o sıra wc ye gider su filan içerim 😂 emzirir gazını çıkarıp sallayarak uyuturum işte sabah 8 de kalkar
Fatmanaz Neessee 4 defa tek emiyor kilosu nasıl yarın bende takip edeceğim kaç defa emdiğini benim kızım emmiyor biberon uçla şuanda beni emiyor düşün o yüzden aç olduğunu düşünüyorummsürekli ve zorla emziriyorım
Fatmanaz Neessee akşam 10 da uyuyor ben 12.30 da emziriyorım uyuyor gece 3 buçukta uyanıyor emip uyuyor tekrar 6 da uyanıyor emip uyuyor 7 buçukta uyanıp emip uyuyor 8.30 da uyanıp emiyor 12 ye kadar uyanık sonra gün açık devam ☺️
Leyla-Uzay Aslisal benim oglum 4 ay 23 gunluk biz 120 cc ye geceliz henuz 1 hafta oldu.onu bile 6 saatte bir yiyor 😂
Fatmanaz Neessee kaç aylıktı canım 3 aylıksa kilosu güzel benim bebeğim 3 aylık sanırım 6.700 olması lazım 2 aylık kontrolde 5.900 olmuştu