Minikheyecan Persentıla göre gayet iyisiniz niye sordunuz ki 🤦🏼♀️ Biz minik bebeleri olanlar soruyor amma...
Nilly2812 Minikheyecan süt alerjimiz var 3 aydır oldukça zor oluyor hiçbir sey yemeden emzirmeye calısıyorum o nedenle anne olarak aklımda sürekli yeterli mi sorusu oluyor başka ne gibi bir amacı olabilir ki🤷🏻♀️
Minikheyecan Nilly2812 merak ettim profilinize baktım hep kilo ile ilgilenmişsiniz biraz salın sakin olun bence , bebeğiniz süt alerjisi varsa şayet maşallah çoook iyi kilosu 🥳
Alazcns Nilly2812 sağıp çay kaşığı ile verdim bu süre içerisinde ancak 1 ayda 300.gr almış .dikkat edin kilo alımına 💜
Muhteriz 4 aylık bebekleri olanlar günde kaç kaka yapıyor sizinki benim kızım bazen 2 gümde bir yapardı Nadire’n hergün yapardı şimdi günde 2 sefer yapıyor ama bezi tıka basa dolmuyor yani. 4.5 aylıkken 7300dü kilosu şimdi bilmiyorum 4 ay 20 gün oldu
Kizlarim Mintos yok canim geride falan degilsin bu tur yazilara cok pis sinir oluyorum biliyorlarki bebeklerinin boyuda kilosuda iyi sirf şimariklik baska bisey degil benim kizimda 4 aylikken 6 kiloydu
reinamm Mintos sanırım aynıyız. Şuan 3 ay 13 günlük. 3 aylıkken 5800 59 cm di. 2800 doğdu. Tabi 20 günü aşkın yoğun bakımda kaldı:( sağlıklı olsunlarda kilo çok mühim deil