DiDoCe eşiniz ama nasıl bir baba ya anne sütü ne kadar önemli bilmiyor mu bence gecede emzirin benim bebeğim ilk 3 ay sadece memede yaşadı zombi gibi olmuştum yemek bile yiyemiyordum herkes çocuk doymuyo mama ver doysa memede bu kadar durmaz diyorlardı. Bi gün tam 12 saat memede kaldı hiç uyumadan o gün dedim ki evet bu çocuk doymuyo mama vermeliyim eşimde o gün halimi görünce verelim ne yapalım dedi ( o katiyen istemiyordu, sırf emzireyim diye evin işini ben yaparım o uyuyunca sende dinlen iş yapma diyordu ) mama araştırması yaptım hangi mamayı alacağıma karar verdim 2 gün sonra doktor kontrolümüz vardı doktora söyleyip mama alcaktım kontrole gittim 1 kilo 300 gr almış bebeğim doymayan bebek kilo almaz kesinlikle mama vermiyorsun sana bu çocuk doymuyo diyenlere kulak asma he de geç dedi. Sende ev işi yapıcaksın başka sebeplerden dolayı sütün geliyorsa yetiyordur mamayı verme deerim. Güzel günlerde büyüt bebeğini bu meme düşkünlüğü 3. Aydan sonra geçicek merak etme nefes almaya vaktin kalcak ☺️