Ayskem Arkadaşlar bu durum başına gelen var mı hırıltısı yeni olmaya başladı çok nadir de öksürüyor gibi yapıyor endişeleniyorum 🥺
Melindaninannesi Ayskem bebeğin çok küçük basit bir hastalıktan çok daha fazla etkilenebilir. En iyisi doktora götürmen. Çok geçmiş olsun
EminEymen15 Ayskem bnmde bebegimde hirilti vardi ama dogum yaptigimda yanima getirmislerdi ya ozamandan beri. Sonra burnunun tikali oldugunu farkettim. Bi bak burnu tikali mi fizyolojik serum sık sonra aspiratorle cek
Ayskem EminEymen15 su sıkıp nazal azpiratörle çekiyorum azalıyor gibi olıyo sonra yine devam ediyor anlamadım bende
EminEymen15 Ayskem sen fizyolojik serum sık. Cok fazla cekme damarlari zarar gormesin. Zamanla azalir
deriiiin Burnu tıkalıdır günde 3 4 kez temizle fizyolojik sık 2 3 damla burun deliklerine düzeliyor bizimki öyle oldu doktora gitmiştik hatta ciğerlerine mi indi diye bişeyimiz yoktu inşallah sizinde yoktur temizledikçe düzelir.
Ayskem deriiiin aynen dediğiniz doğru az önce yaptım da var fazla tıkanmış burnu düzenli bi şekilde yapman lazım demekki teşekkür ederim