bhr-9 Merhaba benım bebeğim 2ay 10 günlük meme+mama veriyorum okuduğum kadarıyla bu aylarda 90-120 cc veriyormuş herkez, ben 60 veriyorum bazen onu bıle bitirmiyor bu şekilde olan varmı
acemiannis bhr-9 iki ay için 60ccyeterlı bebek ısterse bı 30daha verıleblr ama 120 falan cok fazla olur dört aylık bebegım 120yı anca ıcıyor normalde her öğün 150 içmesı lazım
Bebegimm1 bhr-9 sadece mama yiyen bebekler icindir ben mesela hem emzirip hem mama verirdim o an emziremedim örnek veriyorm diyelim 90 120cc yaptım içti ama emzirseydim daha az içerdi öyle dusunun demek ki sutunuz yeterli geldigi icin 60cc iciyor belkide 30 60 cc sini emerek sizden alıp tamamlıyor😊
34_21_23 acemiannis benim bebeğim 2 ay 20 günlük 120-130 cc + meme alıyor yoksa doymuyor 😂 bebekten bebeğe değişiyor
bhr-9 Bebegimm1 haklısınız sanırım çoğu öğünü emziriyorum bıde aç olsa ağlar dıye düşünüyorum ama bılemedim
Bebegimm1 bhr-9 aç olan bebek huzursuz olur surekli aylık kilo alimindan da anlarsiniz yeterli gelip gelmedigini 😊
bhr-9 Bebegimm1 kilo alımı iyi gidiyo ilk ay sadece anne sütüyle beslendiği için daha güzel kilo almıştı
Taze_annecik bhr-9 bende hem meme hem mama veriyorum biberon meme reddi yapıyor diyolar ondan dolayı sordum
Mys01-01 bhr-9 benım 3 ay 16 günlük bebegım meme mama ama sütüm cok az dr 150 içer diyor benımkı 90/120 arası zor içiyor bazen hayta 60
Ogulcan bhr-9 canım her bebek bir olmaz oyüzden bebeğin 60 cc kadar içebiliyor demekki mama bitince ağlarsa zaten yetmiyordur ozaman artırırsın
bade_ile_merve34 bhr-9 2 aylik bebeğim 100 120 cc arası içiyor 3 saatte bir acikiyor ama bazen 60 cc içiyor 1 saat sonra acikiyor tamamen kendi tercihi içme aralığına bağlı aslında
acemiannis Musam iki üç saatte teklıf edıyrm alırsa alıyor bazen de uyku arasında verıyorum ninni ıle içmek ıstyr kendıne göre öyle bır düzen olusturmus normal versem almıyor uyku saatınde içip uyumak ıstyr
Mys01-01 Musam bu ara hep uykuda verıyorum red var istemiyor kaşık bıberon aldım uyanıksa onla verıyorum