Yasemin4224 Merhaba anneler ne emzik aldıysam hiçbirini tutmadı tommee tippee kullanan var mı sizler hangi marka kullanıyorsunuz nasıl tutturabilirim
Bursa1628 Yasemin4224 Philips avent ultra soft baştan beri sürekli tutmuyor zaten uyurken alıyor benim oğlum
Ekim-4 Yasemin4224 Bips kullanıyorum, hayatta emzik emmez denemediğim emzik kalmadı diyen arkadasımın bebeği kızımın emziğini ağzından çekip aldı 9 aylıkken emziğe başladı düşün 😂😂
Melin16 Bursa1628 yaa bende bikaç gün önce onu aldım ultra airi yoktu softu vardı sert gibi geldi bana ve bebegımede tutturamadım öğürüyor agzına alınca. Acaba zorlasam tutar mı
ZeynebimHavvanurum52 Melin16 ultra air daha yumuşak ,soft ewet biraz sert . Biz ultra air kullanıyoruz ilk günden tuttu kızım
nneslihan Yasemin4224 tommee tippee emziği kızım hiç tutmadı, 9-10 tane emzik deneyen biri olarak söylüyorum ki eğer emzik tutmuyorsa tutmuyorlar Mam emzik dahi aldım tutsun diye ama nafile tutmadı. En son bıraktım bu savaşı🥲
Elifsrslmz Yasemin4224 bende bütğn emzikleri denedim almadı sonra avent soothie kullandım aldı bir süre iyi gittik emzik küçük gelmeye başlayınca tommee tippee aldım onun da istemedi istemiyorsa verme emzik şu an evde 6 tane var
Uerdem Yasemin4224 2 aylik bebeğim var bu emzikten aldim ama tutmadı verince ögürüyor ve acayip kusuyor