BesteArya Atopik dermatit bir bebegim var. Herseyine dikkat ediyorum aslinda. Dün kolunu kasidigini gördüm Hatta kanatmis 😔 Arastirdigim kadarıyla bu krem kaşıntıyı onluyormus🌸 Kullanip memnun kalan anneler var mi 🙏💜
BesteArya Dilber35 Evet canim yok. Oyleyse alip kullanayim zaten yan etkisi de oldugunu düşünmüyorum. Sadece kullanimi kesince kaşıntı devam ediyor diyorlar o kadar
BesteArya Dilber35 yaa ne guzel. Peki egzamamiydi sizin bebeginizde ve gecmesine de katkisi oluyormu merak ediyorum acikcasi
Dilber35 BesteArya yanakları pütür pütür ve kıpkırmızıydı. Uyurken günde 2 kere sürdüm doktorumun önerisi üzerine . Ertesi gün hiç bişey kalmadı🌸
BesteArya Dilber35 Olumlu yorumları okumak iyi oldu Akşam uzeri aldim eczaneden Cok sevindim Bize de yarar umarim🙏
BesteArya Dilber35 Yarin ilk kullanimina basliycam. Bu aksam banyo yapmadı ve banyodan sonra denemek istedim Annem zeytinyağı sürmüş doktor az biraz ilitip sürün bakalim demişti Etki edecegini sanmiyorum ama 🙄 Ust uste farklı seyler surmek istemedim Mutlaka yazicam💜