Ada07 Merhaba 2 ay 14 günlük bebeğimin elleri hep yumruk bi tek uyurken açıyor ellerini. Sebebi ne olabilir
Secil1907 Ada07 kuzum benim kız da aynıydı neden bilmiyorum ama 4 aylık oldu simdi eskiye nazaran daha az yapıyor. Görenler cimri olacak diyor eski hurafeler
Zeynepnur1 Ada07 benimki de mama yerken öle yapıyor . Sımsıkı yumruk yapıyor ellerini neden bende çok merak ediyorum
Aselinannesi0655 Ada07 hiç takılma canım benim kızım 5 aylık anca açıyor. Şimdi gelip ferler yumruksa açtır cocuk diye öyle bişi yok yemi dogan döneminde bebekler bı şekilde bişeyin belirtisi degil
Eyll1111 Ellerini açmaması nörolojik bir sıkıntısı olduğuna da işaret olabilir canım . Doktorunuza bir danışmakta fayda var . Gerekli durumlar da bu tür de çocuk nörologa yönlendiriliyor . Hemşireyim o yönden biliyorum .
Oyku_nisa Ada07 Normal yumruk yapması benmkiside 4.5 aylığa kadar öyleydi sonra düzeldi daha çok küçük takılma bence böyle şeylere
gurbet_gelini12 Ada07 bızım 1 yasında hala yumruk şeklinde sadece bıseyı tutarken açıyor doğduğu günden berı oyle
Busramaden Ada07 bebekler 3 ayından sonra ellerını acarlar bazen 4-5 aya da cıkabılır bu sure ama asla korkulcak bısey degıl suanda gayet normal
Annis-ogul Ada07 normalde aç bebek elini sıkar ama devamlı yapıyorsa bilemedim cnm .gerci bebeğiniz dahq cok ufak acma refleksi daha olmamış olabilir genellikle kapalı olur