Bisaniye @Twinkle Deletedmom115 busrasahinn peki bu sebze ya da meyvelere zeytinyağı vs damlatmak gerekir mi?☺️☺️☺️
miraysmom_ Bisaniye Benim kızımda yoğurdu sevmedi çok zorlamadım ama bir iki bir iki vermeye çalıştım içine bi tane bebek bisküvisi koyuyorum öyle daha güzel yiyor doktor koyma dedi (kiloya ihtiyacı olmadığı için) ama ben yesin diye koyuyorum 😐
Tuanna Bisaniye doktorumuz çok az zeytinyağı damlat ki kabız olmasın dedi ama zeytinyağını son aşamada katıyorsun bebişe vermeden önce 😉❣️
Tontisimm Benim kızımda yoğurdu ilk başta sevmemişti. Kayınvalidem mayalıyordu ekşi oluyordu. Bir gün ben denedim mayaladım ve tatlı oldu artık severek yiyor🥰
Serap5252 Dilayy yok artık bir okuyun bakın içinde bin tane katkı maddesi var vereceğiniz bir kaşık yoğurt
Nln busrasahinn naçizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum blendır sebzelerin liflerini parçalıyor onun yerine tel süzgeçten geçirirseniz daha iyi olur sağlıkla yesin kuzularımız
Uzaymekiii Bisaniye havucu buharda iyice haşlayıp cam rendeden geçirin zaten püre haline gelir bir çay kaşığı kadar da zeytinyağı ekleyin çok rahat yer 😌 blender normal rende sebze meyvelerin içeriğini bozduğu için önermiyordu bizim doktorumuz