[silindi] Herkes Sma ve Aptamil mi kullanıyor 🙄 Çok pahallandi ya gücümüz yetmiyor artik. Bebelac kötü bir mama mi ? Kullanan var mı ? Bebeklerinizin kilo alımı nasıl ? Daha uygun en azından fiyatı. 😌 Bebelac a geçmek istiyorum . Bana bı tavsiye verin .
NukleerBaslikliKiz [silindi] Hipp ten bebelac a geçtik uzun süredir kullanıyoruz memnunuz kilo alımı da iyi 😀
Nefeshiramm [silindi] ben kullanıyorum çok memnunum 19 mayıs doğum 3350 doğdu 19 haziran 4350 27 temmuz 5.900 gram oldu mama süt beraber gidiyoruz
Zumramm04 [silindi] bebelac gold kullanıyorum şimdilik gayet iyi memnunum arada bebişimin inadı tutuyor içmiyor onun dışında gaz sorunu yapmıyor diye bebelac kullanıyorum
Ayssss1 [silindi] bende sma kullanıyorum ama gaz şikayetimiz çok bebelac gold kullananlar çok memnun bende ona geçmeyi düşünüyorum
[silindi] NukleerBaslikliKiz Kime baksam Sma ve Aptamil kullanıyor 😂 tereddüt ettim valla. Geçeyim bende en iyisi . Sma kullanıyoruz en pahalli mama şuan 🙄🙄 6 günde bitiyor 800 lük. 155 TL 😓
NukleerBaslikliKiz [silindi] O mamalar kızım da çok gaz yapmıştı zaten bebelacta hiç öyle sorun yaşamadık
Zumramm04 [silindi] bende doğduğun beri kullanıyorum iki haftadır çok şükür bizimde gaz problemi kalmadı 350 gram 57 TL ye alıyoruz burada bir marketten bir hafta rahat gidiyor yani aylık 300 TL lik felan mama almış oluyoruz
Nefeshiramm [silindi] kutusu500 gt 60 TL ama hepsi burada bazen kampanya oluyor yeni hesaplara indirim ordan denk gelince 40 tlye geliyor
Ayssss1 [silindi] bence bebekten bebeğe değişiyor bende bebek hemşiresiyim hep hastanede sma kullanıyoruz doktorumuz da onu önerdi o yüzden almıştık ama maalesef bu son günlerde çok gaz sıkıntımız oluyor ve denedim iki gündür mama vermiyorum rahat
[silindi] Nefeshiramm Tamam çok teşekkür ederim bende takip ederim . Vallahi yildik mamaya para vermekten
Mhtttp [silindi] merhaba sma kullanıyordum ilk zamanlarda kabızlık yaptı. Şuanda Bebelac gold kullanıyorum cok memnunum. Fiyatlarida ayni arada 10 tl gibi bir fark var kilo alimida iyi 5.5 aylik
Kedidirokedi Kevseryldz bende aynı şekilde hipp kullanıyordum gazdan kıvranıyordu bebeğim bebelac iyi geldi
Msbebek [silindi] 5 ayına kadar Bebelac kullandım klasik olanı kilo alımı gayet iyiydi ve çok aşırı kusan bebekti hala da öyle.. şuan değiştirdim belki kusması geçer diye ☺️