Beril00 Arkadaşlar merhaba 1yasinda kızım var ❤️ Asıl konu düzenli olarak her ay regl oluyorum fakat bu ay 8 gün gecikti . Test yaptım negatif Kan testi yaptırdım oda negatif 1.20 çıktı sizce hamile olma olasigim var mı ?
Ayseg Beril00 bnmde düzenli geliyordu doğumdan sonra ama 2 aydır düzensiz oldu havadan mi strestenmi 🤔
Gamzesylu-06 Beril00 benimde bu ay öyle oldu test yaptım negatif çıktı sol yumurtalığımda kist çıktı inşallah öyle bişey değildir canım
Tgbkzn 1-2 gün daha bekleyip testi tekrarlayın gene negatif sonuç çıkarsa doktorunuzdan adet sökücü ilaç talep edin kist oluşmuş olabilir ondan kaynaklı gecikme yaşıyor olabilirsiniz
leyya_mnks Beril00 ayyyyy daha ben diyecektim benim de 5 gündür geçiyor yarın gidip test yapıcam dua edin inşallah öyle bir şey yoktur kızım daha 6 aylık😔
Beril00 hunilimomm adet gecikmeniz varmiydi sizin kaç kere test yaptım bnm sonuçlarda öyleydi dediniz doktora gittiniz mi bunun için onu merak ettim 🌸
hunilimomm Beril00 biz korunmuyoruz yaklaşık 3 4 aydir gecikmelerim 3 4 gun oldu bazen ben merak edip bi kaç gun once kan verdim hepsi negatifti doktora gittim ama başka zaman başka bisey icin doktor gebelik icin engel bişe yok demisti
nhr Beril00 ayni konuda bende post acmayi dusunuyordum test yaptim adetim 5 gun gecikince negatifti ama hala olmadim ve adet belirtimde hic yok acaba kan versem mi diyorum henuz kan vermedim 5 gun gectikten sonra test yapip negatif cikan sonra pozitife donen var mi acaba gec dollenme vs