Kbrasg Httttoozzzyyy 1 çay bardağı kaynatılıp soğmus suya 1 çay kaşığı karbonat spançla bebeğin ağız içi ve meme ucunuzu silebilirisniz. Dr umuz böyle önerdi. Ama normal rutin hergün yapıyoruz pamukcuk olduktan sonra da böyle mi bilemiyorum
Ftmagull Httttoozzzyyy benim bebeğimde de oldu bugğn sağlık ocağında doktorumuz karbonatlı su yu gazlı bezle silmemi önerdi bebeğimin ağzına sürücem bugün nasipse
Cagla1805 Kara dut tam pişmiş olanından dalından kopardım ezdim sade suyunu içirdim bir daha da oluşmadı pamukçuk 😂büyüklerimiz öğretti
Cagla1805 Httttoozzzyyy evet geçti kakasında kırmızılık görürsende korkma bende olmadı olabilir diye dedim
Bahar_35 Httttoozzzyyy kesinlikle karadut şurubu ben neyaptimsam geçmedi iki kere verdim gitti mucize gibi aylardır çekiyordu yavrumm …🤗
Bahar_35 Httttoozzzyyy spanc steril olannlar var eczanede satılır kasigiga doladim sonra döktüm dilinde gezdirdim yada elineze sarın sürün geciyor en etkili ama şöyle bişey var emzirme sonra silin temizle normal suyla bezle oluşmaz hem.