Kayraveannesi-31 Merhaba kızlar 15 günlük bebeğim gözleri sürekli çapak oluyor nasıl temizlemem gerek pamukla siliyorum ama çocuk açamıyor uykudan uyanınca o derece
Hamza2020 Kayraveannesi-31 çayla temizle çay içtiğiniz zaman ılık şekilde pamuğa dök gözlerini sil benimde olmuştu 1 ay devam etti sabah akşam öyle yaptım geciyo
Name123 Kayraveannesi-31 benim kızımda da olmuştu bende çayn demiyle pamukla silmiştim faydasını gördüm ama biraz zaman aldı tamamen geçmesi için 5.ayda geçmişti o zamana kadar sürekli çapaklanma oldu ikisinde de.ins sizinki o kadar sürmez hemen geçer
Aygnnezgii Kayraveannesi-31 Benim kızım da daha hastanedeyken başlamıştı hemşire göz kanallarınin daralmamasi için gözünden assagi burnuna doğru masaj yapmamı önermişti hem bayat çaya pamuk batırıp gözüne sürüyordum bide elinizle temas etmeyin bazen boşluğa gelip insanlar yapiyor o şekilde çayla islattiginiz pamukla silin düzenli olarak yaptığınızda geçer
bikerem Kayraveannesi-31 dr damla ve masaj onerecektir,muhakkak uygulayin,serum fizyolojik ile icten disa dogru da temizleyin. Kizimin 1 yasina kadar geçmedi ameliyat oldu. Aman lutfen dr a götürün o cok daha iyi anlatacaktir
Sevgi11 Eczanelerde serum fizyolojik satiliyor onunla bir pamugu islatip gerektikce silebilirsiniz. Birde gozuyle burnunun birlestigi yere serce parmaginizla hafif masaj yapmakta etkili
dustuncan 1 aylık bebeğimde de oldu ve ılık pamukla sildiriyorum. Doktor 2-3 gün geçmezse damla veririz demişti ama sadece 1 gün sürdü.