Ysf-kn Kızlar bebeğimi odada banyo yaptırdım ama giydirirken çenai titredi aslında hızlıca hareket ettim hemen giydirdim ama çenesi titreyince çok korktum bişey olurmu ki çokmu üşümüştütür😔😔😔
zeynep-1206 Ysf-kn ne kadar süre banyoda kaldı, bebeğiniz kaç aylık, yıkandıgı suyun sıcaklıgı neydi ve odanın sıcaklıgı. İnsallah hasta olmaz🤲🏻
Dlnmlk Ysf-kn kurulayın güzelce emzirin,bişey olmaz Allah’ın izniyle,biz de o kadar dikkat etmemize rağmen 2 kere yaşadık,bişey olmadı çok şükür.havalar zaten sıcak öyle kış soğuğu yok,bişey olmaz Allah’ın izniyle
esraeerdogann Ysf-kn birşey olmaz Allahın izniyle içinizi ferah tutun yeri geliyor benim bebeğimin çeneside titriyor ama Allaha şükür bişey olmadı 4 aylık sizin bebeğinizede bişey olmaz ☺️
BarlasMomm Ysf-kn bebeginiz cok kucuk yeni dogdugunda bizde yasamistik titreme hemen sarin sarmalayin usümustur
Ysf-kn zeynep-1206 10 dk bile sürmedi suyun sıcaklığı derece olrak ölçmedim dirseğimi yakmayacak şekilde ayarlıyorum herzmaan 25 günlük iki güne bir banyo yaptırıyorum zaten ama bugün öyle oldu
MeryeminAnnsi zeynep-1206 Ysf-kn ben usudu saniyodum odayi sicacik yapmama ragmen titretiyodu dnra farkettm usumese de yapiyo korkma hasta olmaz benimki de yapiyodu 😊
zeynep-1206 Ysf-kn korkmayın o anlık üşümüşse bile siz zaten hemen kuruttugunuz ıcın bir sorun olcagını sanmıyorum Allahın izniyle. Panik yapıp kalında giydirmeyin bence oda sıcaklıgında giyinsin terlemesin💓
Cmremla Ysf-kn normal kabul ediliyor korkmana gerektirecek hiçbir durum yok hemşirem demişti bana geçen ay kontrole gittiğimde şimdi 2 aylığız hala ara ara titrer
Ysf-kn Dlnmlk yaa inşallah olmaz çok sağolun dikkat edilsede oluyor valla inşallah olmaz sizde yaşadıysanız.inşallah kötü bişey olmaz 😔
Ysf-kn zeynep-1206 Yaaa yerde hastaları çok giydirmedim ama ilk bi kundakladım bi sıcaklasın diye şimdi açtım kalorifer açasım geldi bi an hiç sorma🙄🙄🙄
Ysf-kn BarlasMomm 25 günlük evet küçük olduğu için sanırım sardım kundakladım zaten hızlıca giydirdim inşallah biley olmamıştır😔😔
BBBuse Ysf-kn en son başını yıkamak gerekiyor bebekler başları islakken titriyor genelde, siralamaya dikkat etmiş miydiniz?
Ysf-kn BBBuse Yaaaa bu konu hakkında bilgim yoktu fileye yatırıp vücudunu yıkarken başınada dökmüştük🤦🏻♀️🤦🏻♀️iyiki Yazmışım çok güzel bişey öğrendim sağolun🥰
BBBuse Ysf-kn vücudunu yıkadıktan sonra en son basini hizlica yıkayıp hemen havluya sarın bekletmeden kurulayip giydirin 🌸 2. Aydan sonra daha raaht oluyor ama ilk zamanlar hızlı davranmak gerekiyor minikler hemen titriyorlar 😍
esraeerdogann Ysf-kn relax olun takılmayın ne kadar üzerine titrerseniz ne kadar korursanız bebeğiniz o kadar hasta olur nisan ayında doğum yaptım peteklerim yanıyordu ama bebeğimi banyo yaparken hep çenesi titrerdi soğuğa alışsın diye hiç umursamadım eğer sıcağa alıştırsam çok hasta olacaktı çevremden biliyorum 4 aylık oldu hamd olsun öksürük bile olmadı
Ysf-kn BBBuse Bu platform gerçekten çok iyi geldi helede benim gibi yalnız ve acemi bir anne için🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️eşimle takır tukur elimizden geldiğince yapıyos işte 😂😂😂
Ysf-kn esraeerdogann Allah’ın izniyle inşallah bundan sonrada olmaz bizimkinde içinde rabbim evlatrımızın sağlığı ile imtihan etmesin 🥰