Nureylul 22 aylık olduk bebeğim memeden uzaklaştı bende kesmeye karar verdim süt memeden ne zaman çekilir birde mastit olmamak için ilaç varmış sanırım sütede hızla azaltıyormuş bileniniz varmı acaba teşekkürler şimdiden ❤️🥰
Mom987 Nureylul Eğer uzaklaştığı ise yavaş yavaş kesmeniz daha kolay olur Hiç emmiyorsa sagmaniz gerek sizi rahatsız ettiği zaman birde soğuk havlu masaj.
Nureylul Mom987 uzaklaştı baya baya memeyi ben açınca o kapatıyor sağ memede 4 gündür emmiyor sanki agrım olucak gibi hiç ellemesem mi diyorum acaba
Nureylul Symefe33 annemde dedi 3 ayı bulur diye o sanırım değişiklik gösteriyor arkadaşımn bir haftada kurumuş
Mom987 O zaman işte dediğim gibi sizi rahatsız ettiği zaman sağım yapacaksınız. Soğuk havlu ile masaj bir de nane mi iciliyordu ne onu tam bilmiyorum. Süt kesici haplar var birde ben değilde annem kullanmis. Kadın doğumda yazdırabilirsiniz eczacılar recetesiz vermiyor o hapı. Nureylul
Mom987 Nureylul Benim ki hala çekilmedi. Annemin 3 yılda çekilmiş bakalım benim ki ne zaman çekilecek
Nureylul Mom987 oh maşallah çok uzun sürmüş sol meme erken çekilcek gibi demin baktım zorrla bir damla geldi ama sağ meme baya doldu buz koydum iyi geldi şimdi