dertlikerkenez Coyness2020 yataklara monte edilen bebek bariyeri gibi birşeyi beşiğin korumalıklarının üstüne takmayı düşündüm kenarları yükseltmek için ancak beşiğe monte edilen birşey bulamadım. O tarz birşey kullanan annelerimiz varsa diye danışmak istedim, inşallah biri çıkar bakalım.
GokSuM dertlikerkenez aklıma tek gelen şey şu oldu. İnstagramda duyguturgok un hesabına bakarsanız kızının yatağını montesorri yataklara benzetmek için ahşaptan çatılı bir şey yaptırmıştı. (Gönderilerinde biraz aşağıda olabilir) Üstelik yanına korumalık görevi de görüyordu. Aynı sistemi park beşiğe uyarlayabilirsiniz bence 👌🏼
aphrael dertlikerkenez cocuklar dusmesin diye balkonlara gerilen fileler var oyle bir sey bir şekilde beşiğe adapte edilebilir mi acaba? aklima geldi..
dertlikerkenez aphrael aaaa hiç aklıma gelmemişti, park yatağın sinekliği var onu takayım yarın bakalım tepkisi ne olacak. Çok teşekkür ederim ☺️
dertlikerkenez aphrael sinekliği görünce çıldırdı, açmam için kıyametleri kopardı 😢 şükür ikea da yatak bariyerlerinin beşiğede takılabileni varmış, eşim yarın alacak. 7,5 cm ahşabı+bağlantısı derken 12 cm kadar yükseltiyormuş, ondan atlatamadan artık 😁
drn5410 dertlikerkenez Yaa Allah kolaylık versin bide o çıkacağı yere sevdiği oyuncağı falan bırakın ki tırmanmak aklına gelmesin oyuncağı alsın oynarken çıksın 😅
dertlikerkenez drn5410 bizim oyuncağımız yok maalesef elektirik süpürgesi koydum şimdi. Bayılır onla oynamaya 😁
Prensannesiyimm dertlikerkenez düştüğü yere yatak yorgan yastık vs gibi şeyler sere bilirsiniz Allah korusun düşse bile yumasak olur Başka çözüm yoksa
dertlikerkenez Prensannesiyimm idareten öyle yaptım ve park yatağın penceresini açıp elektrik süpürgesi koydum önüne onu görünce atlamaz, oynamaya başlar diye 😁 ancak beşikten atlamayı iyice alışkanlık yapıp oyun haline getirmesinden korktuğumdan devamlı yumuşak birşey koyamam gibi geliyor. Beşiğin kenarını yükseltmek için çözüm bulmalıyım muhtemelen.
dontsleppyunhappy dertlikerkenez bemce yatagı duvara dayayın, boşta kalan yere de yatak bariyeri koyun, ama iki kenar boşta kalacak. Valla bende kaldım bişey gelmedi aklıma baska da
derinimm2020 dertlikerkenez merhaba, benim de oğlum 15 aylık iken beşiğinden atladı. Aldık parçaları marangoza götürdük kestirdik montessori oldu yatağımız. Eski şıklığı kalmadı ama 3 yaşında normal yatak alana kadar bu şekilde kullanacağız. Siz de çevirebilirseniz montessoriye çevirin çeviremeyecekseniz el mecbur satın sağlığından kıymetli değil sonuçta.
saripasaninannesi dertlikerkenez besikte yatiracagina, al bi sunger yatagi yerde yatir canim. Ben bile oglumu 1 yasindan sonra yerd eyatiracagim, benimkide macerayi cok seviyo ne yazikki. Ugrasma bi daha besik falan
SedaMeyra dertlikerkenez yere yatak serip yatirin. Kizimi 11 ayliktan 20 ayliga kadar yerde yatirdim sonra bazada korumayla yatirmayabasladim
dertlikerkenez drn5410 şöyle söyleyeyim sabah 6’da tüm katı süpürdük😁 o fikre bayıldıda annemlerin uykusu berbat oldu. İkeadan beşik kenarını yükseltmek için aparat buldum çok şükür. Park yatağa takılamıyormus ama en azından evdeki mobilyaya takacagız