Sema66 uyanınca anne sütü uyuyor 1buçuk 2 saat sonra uyanıyor kahvaltısını hazırlıyorum
sabah tam yumurta sarısı, tuzu alınmış peynir, 4-5 adet bisküvi, 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi, sulandırmak için anne sütü 30 ml bazen şeftali ya da elma suyu ile açıyorum. ( hepsini yiyemiyor tabi kalıyor yediği kadar) su veriyorum yarım saat sonra
uykusu geliyor uyurken meme veriyorum bazen bir saat bazen 2 saat uyuyor uyanınca sebze çorbası ya da yoğurt veriyorum. Sebze çorbası içinde kabak, patates, tatlı patates, havuç, az pirinç, bir dal ıspanak haşlıyorum suda tel süzgeçten geçiriyorum suyuda içine koyuyorum ısıtırken az irmik katıyorum çay kaşığı ile onu yiyor o da kalıyor tabi 10-12 kaşık zorla arada çorbanın içine 100 gr sıfır yapsız dana et koyuyorum ona daha yeni geçtik. Doktorumuz 2 köfte büyüklüğünde kıyma ve yoğurt verebilirsin dedi öğlen ama bizim yarım yedi daha ağzına almadı.
yoğurt verdiğimde de yarım muz, 2 adet bisküvi içine katıyorum öyle veriyorum ve emziriyorum.
sonrası anne sütü hep bazen yatmadan muhallebi veriyorum eğer yerse üzerine meme veriyorum yatıyor.
çok uzun oldu inşallah açıklayıcıdır.
sizin nasıl?