Leylus kızlar merhaba.acil almamız gerekiyordu.bebegim.alerjik ve atopik cilt.sebamed aldık salı günü kullanmaya başlıcaz yanlismi yaptım acaba pek arastiramadim içine sinmiyor 😥
Deletedmom0099 Leylus baby olanıysa çok iyi bi krem. kızımın da atopik cildi var ve 3 aydır kullanıyorum
annesininyavrusu20 Leylus bende sebamed kullanıyorum bebeğime eczacı adamda kendi çocuğuma kullanıyorum çok iyi demiş eşime (eczacıya göre almadım araştırdım)
Leylus Seyma_29_ çok sevindim denizde kullanmak için aldım uygun olur degilmi birde nelere dikakt etmem lazım fikriniz varmı yani kaç saat denizde kalmalı hasta olurmu gaz vs ya da yanarmi şemsiyeli oturulan simitlerden bulmaya çalışıyorum denize o şekilde sokucam denizden sonrada semsiye altında otururuz başka neler yapmalıyım Deletedmom0099 14 aylik bu arada oğlum
Deletedmom0099 Leylus evet bizimkinin aynısı, çok etkili güzel bi krem. boyutu büyük zaten bitiremiycek tarihi geçene kadar diye kendimize de kullandık hatta
Deletedmom0099 Leylus aynen öyle oluyo benim kızımda 14 aylık biz denizde oturmalı simit kullandık bestway marka sarı renkte onu tavsiye ederim gölgelikli olanlarda bedeni çok yukarda kalıyo üşüyo ve dengesiz bi simit bilginiz olsun
Leylus Deletedmom0099 çok teşekkür ederim zaten eşim gitti bugün baktı e bebek te falan bulamadı dediginizi araştırım peki gölgeligi olmayınca başına güneş geçermi birde en uzun ne kadar kalmali mesela.bazen tutturuyor herşeye çıkmak istemezse en üst sınırım ne kadar olmalı
Leylus Deletedmom0099 netten almak için vaktim kalmadı bildiğiniz magza varmı acaba çok soru sordum ama 🙈
Deletedmom0099 Leylus kafasını ıslatırsan bide mutlaka şapka tak güneş geçmez canım denizde istediği kadar durabilir çok rüzgar olmadığı sürece
Deletedmom0099 Leylus ben trendyoldan almıstım ama eczanelerde var, ebebekte de gördüm diye hatırlıyorum