Linva Sorum başlıktan anlaşılacağı üzere, bebegin dişli doğması. :) başına böyle birsey gelen var mı? Bebegi dişli doğan veya çevresinde duyan?
Hatzey11 Linva benim bebeğime de dişli doğdu dediler. Çocuğun ağzına bakıyorum diş falan yoktu 😅 dedim ben mi göremiyorum acaba.çocuk doktoruna gösterdim. Meğer yüzeye yakınmış. 5. Ayında dişi çıktı. Çok garipti. 🥴
Nursel67 @Linva kuzenimin oğlu öyle doğmuştu sarılıktan yenidoğan yoğun bakımında yatarken çekmişlerdi dişini
Linva Nursel67 hmm. Doktorla görüştüm 10 günü doldurup gel dedi. Ama doktor muayenehanesine gideceğim sanırım. Acaba hastane daha mı mantıklı🤔
Serapveminikleri Linva yaa hayırlı olsun Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin kuzum nasıl zorlu 2 taneyle uğraşmak 😍
Mom62636362 Linva Oyy kıyamam onlara maşallah ☺️ müsait bir vaktinde doğum hikayeni paylaş lütfen, öyle seni bekledim dört gözle 😍😍
Linva Mom62636362 merhaba Zeynep nasılsın 🌸 dogumumu sormuştum müsait olunca yazayım dedim:) Haftaya gün almıştım daha fazla taşıyamıyordum çünkü. 36+1 kontrolüm vardı sabah gittim muayeneye. Nst de 2 haftadır sürekli sancim çıkıyordu zaten o gün yine sancım çıktı. Ultrason muayenesinde doktor bebekler kanala inmisler birde açıklığa bakalim dedi. 5 santim acikligimi farketti. Benimki sezeryan olacağı için hemen yatisjmi yaptılar. 11 gibi yatışım yapıldı 2 buçukta sezeryana alındım. Spinal istiyordum aslında ama hemşirenin korkutmasıyla genele döndüm. Gözümü açtığımda odadaydim. Bebekler bi saat kadar kuvezde gözlem altında durduktan sonra yanımıza geldiler. Şimdi ilerde mışıl mışıl uyuyorlar. Böyle işte 🙈🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Ltprknn Linva benim yeğenim dişli doğdu.fakat ona tam diş denmiyor amorf yapı oluyor.cektiler tabi ki doğduğunda.altta diş vardı 7 yaşında çıktı fakat biraz yamuk oldu basta sonra düzeldi.ama tabi 7 sene alt 2 diş yoktu
Linva Ltprknn hangi bölüme gittiler acaba? Çocuk doktoru dişçiye yönlendirdi o da başka bir dişçiye. Ona da hemen randevu bulamadım. Hastanede hangi bölüme gitmeliyim?
Muhasebeciana Linva kuzenimin oglu dişli doğmustu suan 11-12 yasinda tabi ozamanlar bende 14-15 yaslarimdaydim ne yaptilar ettiler bilmiyorum