GiybetReis Kızlar selam telim iphone. Bebek uyutucu uygulamasından internetsiz bi şekilde sorunsuz pişpiş çalıyordum. Tablet aldık lenova uygulamayı yükledim ama ses kesilip tekrar çalıyor appledaki gibi düzgün çalışmıyo uygulama. Androidte pişpiş sesli bi uygulama indirip daha sonra da internetsiz açabileceğim memnun kaldığınız bi uygulama var mı?
Peromer GiybetReis androıde uyumlu mı bilmiyorum derın uyku seslerı ındırmıstım ben . Beyaz gürültü ve süpürge sesınde uyuyordu
Kahveliseker GiybetReis ayni uygulamayi kullanıyoruz ayni sey bizde de var. Eski iphone de kesintisiz caliyor ama android telefonda caliyor duruyor bir sure sonra yeniden basliyor. Kullanmadigimiz eski telefonu surekli sarjda tutup ordan kullanıyoruz malesef çare bulamadık 🤷🏻♀️
eceunverkanra GiybetReis Uygulamamızın bebek uyutucu bölümünü kullanmayı da düşünebilirsiniz bence🙈 Androit icin mevcut ustelik internetsiz de kullanabilirsiniz🌸
BerfinAzad E bu uygulamada da bii sürü sesler var ilgisini çekmiyor mu, rahatlatsa keşke minnoş kuzuyu 🥰 Benimki keman Sesini çok seviyor mesela bir tek onda susuyor maksimum 1,5 dakika 😁
GiybetReis BerfinAzad ama happy momdaji ses ibternetsiz çalışıyo mu? Ben apple kullandığım için burdan açmadım hiç. İnternetsiz çalışıosa sesler, tablete indiriim hemen?😊 bi de elektrık süpürgesi pişpiş var mı?😅
GiybetReis eceunverkanra internetsiz olması çok sevindirdi beni🌸 yarın sabah tabletede indireceğim. Elektrik süpürgeli pişpiş sesi var mı peki?😂 fön makinelide olur😅
AtaVeAnnesii GiybetReis Bebek uyutucuyu ben de kullaniyorum iphone da sknti yok evet ama tablette de sorun olmuyor sabaha kadar pis pis + superge 🥴
GiybetReis AtaVeAnnesii çok kesiliyor lenovada ya. Sırf onun için bugün gittim aldım. Telefonumu kullanamaz olmuştum😅
Dygayln GiybetReis youtubedan indirebilirsiniz dönüştürüp ben öyle bir ses indirdim elektrik süpürgesi artı pış pış 1 bucuk saatlik jayıt
Kahveliseker GiybetReis diger uygulamalarin da nerdeyse hepsini indirdim ama ordaki kolik bebek sarkisi ile uyuyor oğlum yani bir nevi mecburum. Durup baslayinca da gozlerini aciyor yada uyanıyor. Evdeyken tv den YouTube uzerinden caliyor buzuki orhanimiz da baska yerde cok zor oluyor😞
GiybetReis Kahveliseker yukarıda arkadaş bi tavsye vermiş. Youtubedan dönüştürüp indirince internetsiz çalışmasıyla ilgili. Googlea yazın youtube dönüştürücü diye çıkar. Ben yarın yapıcam😊
Kahveliseker GiybetReis evet gordum cok mantikli bişey soylemis valla🤭 mp3 olarak indirirsiniz cok kolay. Bildigim ama akil edemedigim bisey😂
GiybetReis Kahveliseker ya evet üni zamanı çok yapardım bide bilişim uzmanıyım ben😂 terzi kendi söküğünü dikemedi😅Beyin bazen yanıyor.