MerveKenan 3ay20 günlük kızım 1 buçuk aya yakındır hic emmek istemiyor. Karnı açken bile aç sekilde uyuyor. Emmesi icin ne yapabilirim acaba?
Peromer MerveKenan o donemde bir ara meme reddi yasıyor . Hep emzırdıgınız pozısyonda degıl farklı sekılde emzırın o zaman alıyorlar .
yagizinannisi MerveKenan bizde tam aynıyız arada çekip bırakıyor bazen bazen güzel emiyor uykuya direniyor bu ara sabahtan beri anca 3 saaat uyudu zorla acaba atak mı
aysegultunc MerveKenan bebeğinizin alerjisi olabilir. doktor kontrolünde ilerlemenizde fayda var. muhtemelen önce süt ve süt ürünlerini kesmenizi söyleyerek sizi diyete sokacak ve gözlem yapacaktır
Mehmetinannesi03 Benim bebegimde ayni durumda 3 ay 16 gunluk surekli aglio artik uykuya direnio emmek istemio napicagimi sasirdim
Mehmetinannesi03 MerveKenan MerveKenan benimkide 5 gundur durmuo hic emmio surekli aglio uykuya dalamio baklm kac kilo alcak gorucem cok emmeye duskun bi bebek deil
MerveKenan Zehra-123 deneyeyim bi. bide şöyle bisi var ağzına sütümden sıktığım halde de emmek istemiyor.hani süt tadını alinca emer derler ya o işe yaramadi su bari işe yarar
Banu- MerveKenan Kızımın doktoru 4. Ay atağı olur emmek istemezse daha az ışıklı sakin loş bir ortamda ten tene temas ile deneyin demişti.
Zehra-123 MerveKenan benim ilk zamanlar meme ucum çökük olduğu için su damatıyordum. O şekilde eme eme. Meme ucumu çıkartmıştı. Her emzirmede su damlat. Suyu kaynatıp soguduktan sonra yap. İnş. İşe yarar