yigitinanneesii 2 gündür bebeğim tek tek katı yapıyor, poposuna zeytinyağ sürdüm. Mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağ koydum masaj yaptım banyo aldırdım ama herhangi bi düzelme olmadı. Ikınıyor ağlıyor bişey gelmiyor ne yapmam lazım önerisi olan var mı?
Kadifemsii yigitinanneesii mamasını değiştirmeyi deneyin . Birde biz biogaia kullanıyorduk işe yarıyordu tavsiye ederim
Asel8 yigitinanneesii doktor tavsiyesiyle şırıngayla 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağını popsundan fitil verir gibi sık 1 saate düzeliyor 3-4 defa yaptım bu işlemi Allah razı olsun doktordan çok memnun kaldım yani
Emir_karan yigitinanneesii bn armut rendeleyip yediriyorum poposunuuu zeytin yağıyla masaj yapıyrum karnına biraz masaj yapıyor cnm
Aybarss_Mom yigitinanneesii zaten doktorlar kullanın diyor bi sor için rahat etsin canım devlet karşılamıyor bu arada
Aygnnezgii yigitinanneesii Popsuna zeytin yağı surup kulak cubuyla yardım ediyordum ben doktorunuza da sorabilirsiniz genelde doktorların daha çok önerdiği bir yöntem 🌼
Aygnnezgii yigitinanneesii düzenli olarak yaparsanız yarar aslında dinlendiriyordum kızımı sonra yine devam 30 dk 40 dk sonra tekrar deneyin yapmıyorsa akşam deneyin illaki yapar katılaşma olduğu için zaten zorlanır fitilden daha faydalı bir yöntem sağ ve sola hafif hafif baskı yaparsanız uyarı vermiş oluyorsunuz kendi gayretiyle yapıyor
Aygnnezgii yigitinanneesii Zorlamayın bebeğinizi yavaş yavaş deneyin ikiniyorsa devam edin ikinmiyorsa 5-10 dk daha yapın yavaş yavaş o arada karnına masaj yapın ayaklarını bisiklet sürer gibi aynı anda hareket ettirin yine ikinmiyor zorlamiyorsa kakası yoktur yada yapasi yoktur 1 saat sonra tekrar deneyin zaten bir iki kere böyle zorlar sertleşmesi bekletmeden 2-3 günde bir yaparsanız bu yardımı zamanla kendi yapmaya baslicak kakası olursa eyer ikinir hemen bağırsaklara uyarı verdiğimiz için 2 ay düzenli olarak böyle yaptirdim kaka yapmaya başladığı zaman ayaklarını bırakmayın karnına doğru itin biraz da ileri geri yaptikca daha kaylasir bebeğinizin işi geçmiş olsun çabucak düzelir inşallah ♥️
Eymencvk yigitinanneesii 28 gün dulcesoft gaita yumşatıcı şuruplar var onlardan kullanın bagırsak düzenliyor kakasını yapmakta zorlanmıypr
yigitinanneesii Eymencvk doktorumuz bi damla verdi ama o işe yarar mı ki ? Symbiosys BifiDrop Probiyotik Adı