SedefK Ben 4. ay atağından korkarken 3. ayın dolmasına 3 gün kala beni emmemeye başladı iki çekip bırakıyo başına gelen var mı acaba? Nasıl bi yol izlemeliyim?
Diyebirisi SedefK aha ben🤦♀️ ac bebek ağlar heralde huzursuzluguds cok yok uykusu bölük pörçük biberonla sağıp verince istahli istahli icio
Kaderarslan SedefK vallahi biz 4 ayin icindeyiz emmek istemiyor bagiriyor surekli huzursuz memnun değil gozleri acip aci aci bagiriyor surekli atak donemi fena geçiyor
Fatmamustafa SedefK Benim kide 3 ay 7 günlük gece emiyo gündüz ağzına bile almıyo kaç gündür savaş veriyorum bugünde göğsümün biri şişmiş taş gibi sağdım ama geçmedi heran Mastit olabilirm😢😢
ElifS95 SedefK aynı bizimki de öyleydi şuan 4 ay 3 günlük bütün düzen şaştı uykular haram oldu gittikçe kötü oluyor bende ne yapayım bilmiyorum
SedefK Diyebirisi öyle yapmak da yorucu ve biberona alışır mı iyice diye korkutuyo 🤦♀️ nasıl olucak böyle
Syhbyz Diyebirisi bizde 2bucuk aylık bütün gün emmek istiyo ya bende biberonla verınce hemen hepsini bitiriyo hani bebekler iki saatte bir emerdi ne zaman düzelecek bu iş🥲aksamüstü hem emmek istiyo hemde tutmuyo gazlı galıba hep aynı saatlerde yapıyo🥲
Diyebirisi SedefK memeyi mi bırakır biberonla mi alışır sağmazsam sütüm azalir vermezsem bebe. Ac kalir diye diye kafaları yiyoruz
SedefK Fatmamustafa geçmiş olsun, bol bol sağım yapın bi de masajları var sanırım internetten bakıp uygulasanız belki işe yarar
Syhbyz SedefK kolik mi acaba gazdan mı yapıyorlar her gün aynı saatlerde bundan başka birşey gelmiyor aklıma 😀
Gardenya7 SedefK biri dikkatini çıngırakla ışıklı oyuncaklarla falan dağıtması lazım sen emzirirken, ayakta gezerek zıplayarak falan kabul edebiliyorlar
SedefK Gardenya7 ebet bazen ayakta deniyorum bazen beyaz gürültüyle baştanişe yarıyo ama sonra yine bırakıyo 🤷♀️