Mevacanimkizim Kızım 10 ay 13 günlük bir kaç gündür kızım bişey istemediği zaman “hiii” diye sanki nefesi kesiliyormus gibi ses çıkartıyor ilk oyun yapıyor sandım ama sanki oyun yapmıyor gibi başına gelen varmı randevu alıp mi yoksa acile mı gideyim hiç bilmiyorum
Mom62636362 Mevacanimkizim merhaba benim ikizlerimden birisi o aylarda hii yapıyordu aynı dediğiniz gibi. Sanki heyecanlanmış gibi. Ama nefesi gerçekten kesiliyor olmadığı için önemsemedim. Daha fazla yapmasına sebep olmamak için de müdahale etmedim 1-2 ay kadar sürdü bu sesi çıkarması sonra kesti kendi kendine
Aaanaaa Mevacanimkizim merhaba benim ogljm suan 1 buçuk aylık doğduğundan beri bu sesi çıkarır emerken özellikle.. Sanki nefesi kesilmiş gibi oluyor doktor normal dedi ama ben de tedirgin oluyorum nefes borusu dar mı acaba diye düşünüyorum.. Bu ay da devam ederse diğer ay başka bir doktora götürecem..
Hmyramom Mevacanimkizim astım başlangıcı olabilir mi? Bence doktora gitmenizde fayda var. Yani uylusunda falan da olıyormu öksürük vs var mı
Mevacanimkizim Mom62636362 Aaanaaa NurrA Hmyramom Ltprknn piamater Hepinize çok teşekkür ederim gece uyurken olmuyor öksürük vs de yok Perşembe gününe randevu buldum goturcem doktora
NurrA Aaanaaa bebeğiniz 1 buçuk aylıksa normal o aylarda bizde de oldu 4 aylığız 1 ay oldu düzeleli. Uykuda oluyordu hep nefesi kesiliyo gibi ard arda derin nefes alıp veriyordu baya endişe verici durum kaç gece başını bekledim bilmiyorm gazdan bile olabilir geçmesini bekleyin artmazsa bence artarsa götürürsünüz
Ltprknn Mevacanimkizim bilerek yapıyor olma ihtimali çok yüksek ama rutin kontrolünde bir doktoruna sorun.birkac gün izlemeye alın heyecanlandığı zaman yapıyor olabilir.gece uykusunda yapıyor mu önemli olan o
piamater Mevacanimkizim çocugunu en iyi sen tanırsın canım annesi olarak. Eğer bir sorun seziylrsan götür acile. İnşallah bir sorun yoktur aklında şüphe kalmaz hem emin olursun,
55eren55 Mevacanimkizim benim oğlumda kafasını geriye doğru kaldırıyordu hii yapıyordu ama benimki oyun yapıyordu hani geliyordu boynunu öpüyordum gidiyordu gün içersinde çok yapıyordu sonradan bıraktı