Bsrtan Merhabalar Ankarada oturuyoruz bir hafta sonra duzce akcakocaya tatile gitmeyi düşünüyoruz acaba nasil guzel bi yer mi ?
Ygtakn Bsrtan bende ankaradayım en yakın arkadaşım akçakocalı gğzel kücğk sakin bi yer sürekli giderim ben hanı kendi halinde küçük bi kasaba gibi düşünün
NidaLina131020 Bsrtan Ben Düzceliyim canım. Akçakoca öyle çok büyük biryer değil. Denizide bildiğiniz karadeniz denizlerinden hırçın dalgalı ve derin. Eğer yüzme bilmiyorsanız çok dikkatli olmali çocuklarinizi kiyilarda oynatmalisiniz.
daiysdiuy Bsrtan ben akcakocayı cok severım ancak karadenız oldugunu unutmayın, bazen dip akıntı var diye sokmuyorlardı denıze.
Ygtakn Bsrtan deniz biraz soğuk olur ve hani bildiğimiz karadeniz dalgası cok olur yüzme bilmiyorsanız zorlanırsınız kıyıda takılırsınız . Hava olarak sıcak insnaları da öle sıcka kanlı gercekten
NidaLina131020 Bsrtan Bak unutmuşum birde 10-15 gun oncesinde salgın olduğu denize girenlerin hastalandigi konusuluyordu suan ne durumda bilmiyorum ama. Bunun haricinde güzel limana giderseniz tekne turuda yapabilirsiniz.