Olric11 Abf sayın devlet büyüklerimiz kucak açarlar Türkiyemiz zengin bir ülke kendi milletimiz bolluk ve bereket içinde yaşıyor gelin gelin sizde gelin!!! Suriye Afganistan halep Türkmenistan şam gelin gelin koşunn bedava ekmek
Alpbeybi Abf Taliban Kabil’i ele geçirdi, artık bu göçlerin önü alınamaz maalesef her gün daha fazlası gelecek. Çocuklarımızı nasıl bi ülkede yetiştiricez, nasıl bi gelecekleri olacak inanın çok endişeleniyorum. Allah sonumuzu hayretsin
Eesay Abf valla benim askerim mecbur mu buralara girmeye? Ne suriyelisi kaldı ne afganı. İyice 3. Dünya ülkesi oldu güzelim memleket. Yine doğru düzgün ne kadın var ne çocuk. Bir tek erkekler korkuyor sözde savaştan galiba
bebelendikK Abf peki neden bunlara göz yumuyorlar neden bir açıklama yapmıyorlar ben anlamıyorum. Çocuklarımızı nasıl koruyacağız ?
daisydove Abf ya o kadar üzülüyorum ki bundan 15 20 sene sonrasını düşünün bide ülkenin demografik yapısı değişecek
ada94 Abf kusura bakmasın kimse Türkler sustukça bu şekilde oluyor . !! Vatanımız elden gidiyor . Ama bazı cahil insanlar olsun nolacak ya deyip susuyor . Susmamalı !!
bilgemira Abf offf eksikti sanki ulkede yer yerinden oynuyor sele kapilip depremde yanginda olecekler haberleri yok offffff