Hacerr İki gündür burnu tıkalı çok öksürüyor doktor bronsolıt başlangıcı dedı arkadaşlar burun tıkanıklığı için bırsey vermedi ama ben deniz suyuyla açmaya çalışıyorum ama bırsey gelmıyor öksürmeye ve burun tıkanıklıgına başka çözümünz var mı 😢
Deletedmom115 Hacerr Canım gelse bile yine tıkanır zaten ilaç verdiyse aksatma bronşit hızlı ilerleyen bir şey biz yeni kurtulduk. Öksürük için eğer bebeğin biraz büyükse ayva yaprağı kaynat ve sıcak suya biraz pekmez karıştırıp ver inşallah iyi gelir
Babe Hacerr dun de baska post vardi orda da yazdim kizim 3 ay 19 gunluk gecen hafta griptim kizima da gecti oksuruk ve hiriltili burun tikanikligi oldu bikac gun saat basi emzirdim cuma gunu de 3 cay kasigi ihlamur verdim suan iyi cok sukur doktora goturmedim
Ertantgra Hacerr kurusoğan kesip bı tabakla uyuduğu odada yakınına bi yere koyarsaniz işe yarar oğlum ve bende hastayiz oglum bu şekilde atlattı doktor ilac vermedi malesef inşallah sizede yardımcı olur 🤗
Annesininbaloglu Deletedmom115 nasıl kurtuldunz benim oğlumda dört aylık bir türlü geçmiyor beş gün oldu
Deletedmom115 Annesininbaloglu öyle kolay geçmiyor maalesef 10 gün sürdü ilaçlarını düzenli kullandım bir de ara ara ayva yaprağı kaynatıp suyunu verdim