Efilimmm Kızlar sütüm gelmiyor bağzı sıkıntılardan dolayı daha doğrusu geliyor ama bebeğim doymuyor mecburen mama vermek zorunda kalıyorum benim gibi olan varmı ? Kızım 1 ay 17 günlük
06082020 Efilimmm canm bi annemiz yulaf ezmesi fındık cevizi blendirda toz haline getirip üzerine pekmez zeytinyağı hurma eklemiş yemiş sabaha kadar göğüsleri taş gibi olmuş bi dene istersen insallah faydasi olur bide lohusa şerbeti iç bok sıvı al daha 1 aylik bebeğin emdikce çoğalır kafanda sütüm azaldı gelmiyor diye düşünceyi at ozaman geri tepiyor süt hormonlar etkiliyor bol bom emzirmeye dene
Ddb92 Efilimmm bestlak damla kullan lütfen su bardağına suyun içine 20 damla günde üç dört kere yap aşırı artırıyor
Blt-aslmom Efilimmm benimde öyleydi bende mama kullandım artı benim kızım kilo alamama problemi var 7 aylık ve 5 500 Gr sakın ama sakın sutum az diye biberonu çok verme ilk emdir ağlarsa biberon ver sonra sütünü sagmaya çalış o geleni içir bestlak damla kullanabilirsin ben böyle hata yaptım kızım emmiyor artik
Ksybo Efilimmm solgar marka bira mayası ve b12 tableti var. Ondan alıp kullanabilirsiniz. Süt artırıyo. Ayrıca bulgur pilavı ,i rmik helvası , tahin helvası, tahin pekmezde süt yapar
Efilimmm Tmc__00 benimde sıkıntı ve stresten oldu canım göğüslerm çok yumuşak ve küçük ilk başta böyle değildi
ozgekzy Tmc__00 benim de çok nazlanarak arttı sütüm ben 4 aylık olana kadar 1 buçuk saatte bir emzirmiştim doktorum yeter artık saat aralığını aç demişti de öyle açmıştım sık emzir ve uzun emzir bir memeyi 15 dk emsin mesela bol su iç kafanı rahat tut kuru dut ye yeşillik bol ye. Sütün artana kadar da bence mama verebilirsin hiç bir zararı olmaz aç kalmasın bebiş
Tmc__00 Efilimmm benim de dolmuyordu hiç taş gibi olan göğüslerim yumuşak olmuştu boş çekiyordu bebeğim bol su içtim meyvesuları içtim saat başı emdi nerdeyse şükür geldi sıkmayın canınızı eğer mama vermek istemiyorsanız bol sıvı tüketin malt içecekler var bide onlarda süt yapıyor
Ekim-4 Efilimmm o yumuşama oluyor merak etmeyin sütünüz vardır emzirin sık sık ve bol su içip dinlenmeye uyumaya çalışın
ozgekzy 06082020 ben 5. Aydan sonra bebeğime meme+mama şeklinde beslenme yaptım kilo alımı azalınca farketmiştim sütümün azaldığını o yüzden mama başlamıştım meme reddi olmamıştı bizde hatta 8 buçuk aylıkken mama reddi oldu sadece meme emiyor ama her bebek aynı olmayabilir tabi onun için birşey diyemem