Bernaturedi 10 aylıkken tatile gittik, havuz deniz kenarında şezlongta durdu gölgede şapkası vardı denize girerken dışardayken her an taktık bazen ıslatıp taktık havuzdayken. Havlu, bolca müslin, mayo bez, ateş ölçer, calpol, kullandığı ilaçlar ( d vit, demir ilacı ) güneş kremi, ıslak mendil 4-5 tane, bol zıbın, sinek kovucu sprey, bir hırka ne olur ne olmaz diye, çorap, terlik, gece için kaşık mama almıştım sıcak suyla hazırlıyordum, şampuanı, vücut için sabun, küçük kese, oraganizer aldım arabada lazım olacak şeyleri yanımıza almak için. Biberon su için, emzik, emzik askısı düşürüyor sürekli, oyuncak çok almayın her şeyle oyalanıyor zaten, mama kaşığı mama tabağı, serum fizyolojik, fitil yanıma aldım ne olur ne olmaz diye, pişik kremi, salyaları için önlük, tarak, tırnak makası, bebek kolonyası aldım her yere elini sürdüğü için sürekli sıktım, emziriyorum plajda havuzda emzirmek için emzirme önlüğümü aldım yanıma işime çok yaradı, bebek arabası, yemeği otelden hallettik çocuk menüsü vardı aklıma gelenler bunlar ♥️