Esraerim0907 Merhaba 4 gün önce bebeğimi evde kendim tarttım kendi kilomu düşerek 5200 dü dün 5 kg çıktı bu sabahta 4900 🙄 anlam veremedim neden olabilir doktora gitmeme ya da sormama gerek var mı sizce böyle bi şey yaşayan oldu mu bu arada 36 günlüğüz
iremceren Esraerim0907 1.si kendi kilonzla tarttığınz için hassas ölçüm olmayabilir İhtimal bebeğinizin ilk tartıldığında bezi var mıydı dolu muydu, bu da etki edebilir, çoğu doktor çıplak tartıyor ihtimal de çişli kakalı bez sayısı yeterli değilse kilo kaybı ihtimali göz önüne alınabilir en sağlıklısı doktorda tekrar tartılmasıdır
changeyourlife Esraerim0907 evdeki tartılar pek sağlıklı sonuç vermiyor sürekli değişiyor kilolar ama aşağı yukarı aynı çıkıyor benim ölçümümle kontroldeki ölçümler arasında 100gr fark oluyor. Zaten bebeğinizi kucağınıza aldığınızda anlarsınız kilo mu almış vermiş mi diye
Esraerim0907 iremceren çiş ve kakalı bezlerimizde sıkıntı yok bez dolu değildi ama dediğiniz gibi az önce tekrar tarttım 100 gr fazla çıktı çok fazla takılmamam en iyisi teşekkür ederim ☺️
Esraerim0907 changeyourlife evet az önce tekrar tartıldık 100 gr fazla çıktı pek sağlıklı değil en azından kilo vermiş demem için belki de fazla tarttığım zamanda da başka etkenler vardı fazla çıkaracak 🤷🏼♀️