Kkorkmaz_87 Kızlar cigitten alışveriş yaptınız mı ? Oğluma birkaç birşey alıcam ürünleri nasıl ,memnun kaldınız mı kullan arkadaşlar?
Laden Kkorkmaz_87 kargom dün geldi bayıldım. Müslin ürünlerinden almıştım. Gömlek, pantolon. Henüz giydirmedim ama duruşları bile çok güzel☺️
nursocum Kkorkmaz_87 arkadaşımın kızına müslin bi kaç şey aldım oğluma da şort gerçekten fiyatına göre çok iyi
Zeynebsmom Kkorkmaz_87 merhaba ben aldım kumaşları güzel çekmiyor solmuyor fakak muhakkak biraz büyük alın beden olarak bana biraz kalıpları küçük geldi
Kkorkmaz_87 nursocum ya bi arkadaşım iyi değil demişti ondan kafam karıştı bir de sizlere sorayım dedim 😌teşekkür ederim
Laden Woody gömlekler 3-4 yaş. Pantolon 2-3 yaş. Bana tam kalıp gibi geldi. Ayza normalde de üstleri 3-4 yaş giyiyor
Kkorkmaz_87 Zeynebsmom evet bir arkadaşımda rengi solmuyor memnunum demişti ama diğerleri memnun kalmadıklarını soyleyince birde sizlere sorayım dedim 😁
Kkorkmaz_87 Laden benim oğlum daha 1 yaşında ama ben 2 yaş kıyafetleri giydiriyorum bu durumda 2 3 yaş alsam olur sanırım
Umay_ Kkorkmaz_87 Ben yazlık kiyafetlerini almıştım kızımın. Fiyatına göre harika ürünler. Yumuşacık ve rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kkorkmaz_87 Umay_ Bende yumuşak rahat edebileceği kıyafetler istiyorum her yeri denedim lcw , koton bir de buradan alayım ve dediğiniz gibidir.🤗
Laden Kkorkmaz_87 evet bu müslinlerin kalıbı salaş zaten. 2-3 yaş alın siz. Benim kızımda 2,5 yaşında 3-4 yaş alıyorum☺️
Umay_ Kkorkmaz_87 LCW ve kotondan çok daha kaliteli diyebilirim. İçiniz rahat olsun. Bu sene de kışlık kıyafetlerini cigitten alacağım ilk kez😊 Bı de h&m düşünüyorum ondan da memnunum. Fiyat biraz daha pahalı ama ürünler çok güzel.Çoğunluğu buralardan alacağım 😊
bikerem Kkorkmaz_87 yalnizca cigitten alışveriş yapiyorum,tum urunleri mevcuttur elimde,sormak istediğiniz olursa yardimci olurum cok güzel,tek geciyorum pamuk ve muhteşem
Kkorkmaz_87 bikerem sanirım sadece yazlık ürünler satıyor yanlış da biliyor olabilirim . Kışlık ürün aldınız mı ?😌
sheesyelllow Kkorkmaz_87 kıyafet almadım ama battaniye muslin çarşaf muslin ağız mendili gibi birsuru ürün aldım hepsi çok çok güzeller