Stellaa Ve kaçta uyuyorlar ? Ben 9 buçuk 10 gibi yatırıyorum ama her sabah 6da kalkıyor bazen 5 5 buçuk. 8de uyanması için napayım ben 11de mi yatırayım bu çocuğu ya. 16 aylık bu arada
kubra2608 Stellaa alışkanlık bence benim bebeğim akşam 8.5 da da yatsa 7 de kalkıyo 10 da da yatsa 7 de kalkıyo 😃
piamater Stellaa gündüz uykusunu kısaltın.geve uykusunun kısa olma nedeni gündüz yeterince uyumuş olmasıdır
NefesMaviDeniz Stellaa Ah aynısı bizde de var :) İkiz bebeklerimiz akşam 20:00de gece uykusuna yatıyorlar sabah 06:00 ayaktalar napıcam bilmiyorum🥴 4 ay 15 günlükler
ikizerkekannesi Stellaa 22 aylık ikizlerim ve 9-9.30 gibi uyuyup sabah 6.30 en geç 7 de kalkarkar bende daha geç yatırdım ama kalkış saati aynı
Pinky35 Aynen öyle alışkanlık .. benim kızımda 10 da da yatsa 7 de kalkıyor 8 de yatsada aynı zamanda kalkıyor
Bursa1628 Stellaa bir bebek için gün zaten en geç 8 de başlar en sağlıklı uykuyu gece alıyor doktorlar hep bu uyku düzenini önerir benimde bebeğim akşam en geç 9 sabah 6 kalkar dert etmeyin 😊
Pamuk_seker Stellaa benimide 6 bucukta uyanırdı simdi 7 bucuk 8 de uyaniyor keske yine 6 bucukta kalksa oglen uykusuna daha erken yatiyor çünkü 😇
iremceren Stellaa alışkanlık bence bnm kızım 17 aylık düzenli uyusa da 7:30 8:00 gbi kalkar gece geç yatsada aynı saatte kalkar gündüz uyku saatini falan tekrar düzenleyip yeni düzen kurmaya çabalayablrsnz
piamater Stellaa ben bir uyku danışmanında gördüm instagramda. O öyle diyor. Gündüz çok uyursa gece uykusu kısalırmış
Nildddmmm Stellaa 19 aylık olucaz son iki hatfadır uyku saatini değiştirdim 11 gibi yatar en geç 9 a kadar gündüzde 3 de uyur 2 veye 3 saat önceden en geç 9.30 10 gibi uyurdu sabah 7/de uyanır öğlen 12 1 arası uyurdu bende işe yaradı dene biii