Zelzele Göğsümün altındaki ucuyla birlesim yeri yara, bebe emdikce buyuyor, kremler kapaklar denedim 5.gunum falan geçmedi,geçmiyor ne yapmam lazım siz neler yaptınız yokmu tecrübeli birileri
Nazlicanmomm Zelzele Merhaba geçmiş olsun canım ger bulmanız mümkünse ayva çekirdeğini suyla jel haline getirip sürün Allah’ın izniyle hiç bisiy kalmaz .
Su1 Zelzele sarı kantaron yağı kullandım iki güne geçti sür açık bırak emzireceğim zaman iyice temizle geçmiş olsun
Demetslt Zelzele bi kaç gün silikon göğüs ucu ile emzirin ben yaralardan oyle kurtuldum 2 gun icinde iyilesti
Zelzele Su1 ama emdikce iylesemiyor gibi geliyo bana ah o acının tarifsiz hali, emince buyuyo yara oldumu sizdede
Nazlicanmomm Zelzele yaklaşık 3 tane ayvanın çekirdeğini bir şişe ılık suyun içerisine koyun jel kıvamına ulaşıncaya kadar bekletin sürekli göğüsünüze sürün zaten çok çabuk emiliyor bu şekilde devam edin iyileşecektir.
Deryadnan Zelzele ben çok iyi bilirim onun acısını çevremdekiler bana hiç yardımcı olmadı bu konuda gece gündüz uyumadan araştırıyorum denemediğim şey kalmadı en son acıdan dayanamayıp doktora gittim antibiyotik aldim 2 gün lansinoh kremi önermişti hemen onu aldım ve silikon göğüs kalkaniyla kullandım tm bir hafta da iyileşti üstelik benim göğüslerim de derin yariklar olurmustu hiç kapanmicak sandım ama şükür iyileşti sende bi dene istersen Allahin izniyle iyileşirsin
Umranari Zelzele keske 5 günde gecse ben tam 3 hafta emzrdıkce agladımm en sonunda lansinoh kiremını kullandımm o benım şifam olduu çok şükür gectıı kullanıdınız mı o kremı
Umranari Zelzele lansinoh kremı sürsen yıkamadan da bebek emebilir hiç bir zararı yokk çok gecmıs olsunn yaşayann bilir çok kötü bir durum
Umranari Zelzele Hadiyaa bende o fayda ettı çok şükür inşallahh senınkıde. Cabuk gecer çok kötü bir durum acı verıcı