ilkmutluluk17 Çok şükür ki artık eski kiloma az kaldı uzun bi çaba sonucu gitti kilolarım 8 kilo var daha gidecek olan o da gidecek inşallah🙏🏼Yamuna korsem genişledi onu da satmak istiyorum M beden alcam 🙏🏼
Yusufrony ilkmutluluk17 tebrikler nasıl verdınız ben ancak bir ay 5 kilo gitti o de peki farkedilmıyıor
Sedaaay ilkmutluluk17 3ay 25günde 15kilo verdim 😀hiç bişi yapmadan sadece kararında gereksiz yemeyerek 😊
Yigitalpinannesii ilkmutluluk17 3 ay 4 günlük bebeğim bende hiç bir şey yapmadan 22 kilo aldım sadece 3 kilo kaldı
Elisasmom ilkmutluluk17 benim 40 im dun cikti .Dogumdan 10 gun sonra 8 kilo vermistim .Simdi 69 kiloyum vermem gereken 7 kilo kaldi toplamda 15 kilo almistim 40 haftada .Spora baslayacagim bende .Yamuna da aldim ama pek takmadim bunaldim goguslerime de toparlayici sudyen takiyorm cnku.gobegimde kalmadi zaten .Medium alicam bende cok sıkmıyor bu cunku 🎃
ilkmutluluk17 Yusufrony kendimce birşeyler yaptım arada tatlılar börekler de yedim yamuna korse ile bir veya yarım saatlik spor da yaptım
Mercem Tebrikler harika bir duygu 👏🏻 Bende 20 kilo almıştım 3 ayda 14 kilo gitti 6 kilo yapıştı üzerime haftada 3 gün spora gidiyorum ama yemek konusunda kendimi tutamıyorum acaba tekrar 59 u görür müyüm 🙈
ilkmutluluk17 Sedaaay ben 17 kilosunu 25 günde verdim diğeri zorladı ya 17 kilo kendiliğinden gitti zafen