AdemCicekAli Merhabalar , kirpik lifting yaptıran var mı ? Neden benim de kıvrık kirpiklerim olmasındi diyerek bı heves yaptırmak istiyorum ama kimileri de sonrasında çok dökülüyor kirpiklere yazık etmeyin diyor . Acaba yaptırsam mi değer mi ?
Mys01-01 AdemCicekAli ben yaptırdım hıc dökülme yaşamadım tek sorun cok ınadcı kırpıgım vardı ve zor kıvrıldı 2 kez yapıldı
EsAdOs Ben yaptirdim yaklaşık iki ay çok kivrimliydi 2 ay sonra eski haline dondu ve ben sonrasinda hiç bir sorun yasamadim dökülme vs hiç bişey olmadi sanki daha bı uzadilar çünkü yapan bayan aynı zamanda kirpikleri beslediginide soylemisti.
AdemCicekAli EsAdOs ard arda bı kaç defa yaptırınca kirpikler kıvrık kalıyormuş diye de duydum ama dökülmesinden endişeliydim . Teşekkür ederim 🌼
EsAdOs Aynen ard Arda yapinca kirpikler kıvrık kalıyor ama dökülme yasamadim ben vazelin surebilirsin kirpiklerinize o kadar faydali ve besleyici ki dökülme yasamazsiniz
Merve-34 Bende yaptırdım canım ama benimki kötü oldu yaptığım yerden dolayı sanırım yapacaksan iyi araştır yerini benimkiler dökülme oldu yapınca ama sonra olmadı sanırım
AdemCicekAli Merve-34 yaptıran arkadaşım var yerinden memnun taninmis bır yer umarım iyi olur . Teşekkür ederim