Mom081 Arkadaslar bebegim 6 aylik tadimlar basladigimda sebzeleri sevmio yemio tadmio meyve ve tatlilari sevio ben pure yediremiyorum yemiyor sebze sevmiyor recel cikolata tatli seyleri seviyor ben ne yedircegimi sasirdim nasil ek gidaya baslatabilirim
mutlukalp21 Mom081 reçel çikolata tadını aldıysa zor oluyor sebzeye dönmesi tatlı hiç bir şey vermeyin Bi süre zaten emiyor daha 6 aylık aç kalma gibi bir durumu olmaz. Sonra sebze teklif edin ısrar etmeden
Birdunyagezegen Mom081 6 aylıksa bir haftalığına ek gıdayı kesin. Ve çocuğa meyve püresi ve tatlı şeyler vermeyin.onceliklesebze pureleri verin . Çünkü tatlı şeyler aldıktan sonra diğerlerini kabul etmiyorlar 😏
antikoalababy Mom081 1 yastan önce şeker yasak reçel çikolata mı verdiniz maşallah 😀😀😀😀😀 acıktıkça 1 kaşık reçel çikolata verin boşverin yemesin sebze meyve
Mom081 Birdunyagezegen evet zaten bunu ben biliyordum ama etrafimdakiler caykasigiyla recel cikolata krema tarzi seyler verdikleri icin
Kaganalis Mom081 tatli verirseniz once sebzeleri yemez malesef. :(( biraz tatli seylere ara verin tadini unutsun.
Naaaaazzzzzz Mom081 siz direk tatlı şeyler vermişsiniz reçel çikolata falan bebeğin zaten 1 yaşından önce yememesi gereken şeyler aslinda . Şeker kakao hazır gıda sonuçta. Bebek tatlıyı yemiş simdi neden yesin tatsız sebzeleri☺️
Naaaaazzzzzz Mom081 daha tadım ayındasınız zaten 6 aylıkmış her gün bir sebze verin yerse yesin yemezse zaman geçsin tekrar verin alışacaktır. Yogurt verebilirsiniz bebekler yoğurtu seviyor genelde ben sebzeyi önce tattırdım sonra öğünlerinde yoğurta katip verdim o şekilde daha çok sevdi .