Damlaymz Deletedmom009 insanlık hali yanlış okumuş olabilirizde hepimize yanlış anladık diye bir tavırlar bir tavırlar doktorunuza sorun o zaman hanımefendi ☺️😉
HungryWolf Alerji olabilir bizimkide cok kasirdi gozlerini alerjimiz vardi zaten sut urunlerine oda yapabilirmis demisti alerji doktoru bi damla vermisti o iyi geliyordu sonra gecti sukur.
Esiladuru Deletedmom009 gozleri alerji olmus olabilir uykusu gelmis olabilir en iyisi doktorunuza sorun cnm biz burdan ne desek yanlis olur 🤷🏻♀️
03saliha06 Deletedmom009 canım benimde bebeğim aynıydı dün göz doktoruna gittik mevsim alerjisi var gözlerinde dedi damla vereneyeceğini gözünü öyle cok sık kaşıdığı zaman soguk su ile yüzünü yıka rahatlatır dedi bide cok sık oynarsa gözlüğe cevire bilir kontrollünü aksatma dedi eger bebeğinin ki de bu dönemde olsuysa mevsimden dolayı olabilir
Deletedmom009 03saliha06 iste bende bu tür cevaplar bekliyorum okadar komiklerki uykusu gelmiştir diyorlar ben cocugumun uykusunu uyku saatlerini bilmeyecek kadar salak degilim tabikide... allah razi olsun sizin gibilerden💕💕 sorumun cevabını almis oldum tesekkurler🤗🤗
Deletedmom009 Damlaymz estagfurullah ne tavri yapicam sadece bu kadar basit bi kelime söylenmesi hosuma gitmedi yani cocugumun uykusunu tabiki bilmek zorundayim bu söylenecek bisey degil hakaret gibi biraz🤗
Damlaymz Deletedmom009 🙈🙈 valla sabah sormuşsunuz yeni kalkmıştım sürekliyi karnım biraz açtı yutmuşum 😅 gözünde alerjisi olabilir doktora gösterin mutlaka☺️
Deletedmom009 Deletedmom009 NeslihanBusra sen önce yazımı düzgünce okuyup ta nasil cevap vermen gerektigini bil komik oldugun belliki sana yazmadigim şeye cevap veriyorsun zoruna gitmiş. Çocuğunun uykusu olup olmadigini bilen anne varmi hayatta neslihan büşra hanim? Sanirim sizsiniz