HatunKisisi Kızlar sizce bebeğimin göz rengi ne olabilir? Babası yeşil ben kahverengi gözlüyüm şuan 4 aylık böyle gözleri
Mlke301020 HatunKisisi 1 yaşına kadar değişkenlik gösteriyormuş benim oğlumda böyleydi daha renk oturmamış ama ela gibi duruyor bizimki
HatunKisisi Tosbiktos ay ne güzel olur sağlıklı görsün tabi de hamileyken çok dua etmiştim babasına benzesin yüzü gözü diye tipi aynı gözünü de göreceğiz zamanla 😊
AysuClk HatunKisisi Benim kızımında aynı böyleydi şuan 10 aylık ve mavi 😇 Kalır gibi, bu arada ben ve eşimde kahverengi gözlüyüz aile büyüklerinde renkli gözlüler var😊
Serpil51 HatunKisisi bizde de aynı anne K.rengi baba yeşil kızım bir yaşında hafif yeşillik var ama kahverengi ağırlıkta yeşillik de gidiyor gibi
aybukemom HatunKisisi açılır rengi tamamen değişmex , kızım masmavi gözlerle doğdu şyan 19 aylık çakır gözleri
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HatunKisisi Bizimde o zamanlar maviş mavişdi. Koyu kahve şimdi. 🙈 Ve öyle güzel bir kahveki hayran oluyorum. 😍
-Gizem- HatunKisisi oy maşallah yeşil olacak gibi duruyor ama ben böyle göz renklerine güvenmiyorum abimin gözleri cam gibi masmaviymiş 4 yaşında değişmiş şuan ela🙊