Aysu-temiz Umuttttt vallla her gün bir tane malta’na içiyorum bende çok ise yaradı sütüm arttı .burda ki bir form da birisi önermişti denedim bana da süt yaptı ☺️yanı fark etti biraz da olsa arttı
Rabiia Umuttttt ennn etkilisi ten tene temas ve bol bol emzir ve stresden uzak dur nasıl arttıgını gör 🌸 ben öyle yaptım ve suan cok sukurr hic mama vermiyorum
anayimbenn Umuttttt benim tek bir karışımla arttı geri kalan herşeyi bıraktım çok şükür artık sütüm var 1 yemek kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason Bir tutam ısırgan otu 1 çay kaşığı rendelenmiş muskat 1 çay kaşığı tane kişniş ezilcek ama 1 tatlı kaşığı yada çay kaşığı tane kimyon
anayimbenn Umuttttt 2-3günde etkisini gösteriyor benim 1 hafta da günde 5-6 mama yaparken 2 ye düştü mamam
Ayskem 17 günlük anneyim ben sallama rezene çayı içiyorum birde kuru kayısı ve kuru üzümü kaynatıp hoşaf olarak içiyorum tanelerini yiyorum çok işe yarıyor öneririm
Pare66 10 liralık dut kurusu aldim güzelce yıkadım iki avuc kadar cezveye attim üzerine bir fincan su koydum kaynattim sonuç enfes tat ve bol süt, akşamına da dökmeden ayni dut kurusuna su ekleyip içebilirsiniz.. bol sütler herkese :)