yigitinanneesii Kızlar bebeğim 31 günlük. Mama ve anne sütü şeklinde ilerliyoruz. 2 gündür kabız, geçmesi için ne yapmam lazım
benkullanici07 yigitinanneesii kabiz oldugunu nereden anladiniz karni sert ve siskin mi birde kakasi katımı
Tosbik_berram yigitinanneesii hergün bir kaşık zeytin yağı verin bağırsaklarının gevşemesine yardımcı oluyor.🙂
Gulsenck yigitinanneesii direk zeytin yağı içirmeyin önce mamayı değiştirin bazı mamalar bebeklere yaramıyor mamadan kaynaklıdır zeytinyağını vermek iatersenizde önce bi siz için genişinizin nasıl yandığını göreceksiniz bebeğe eziyet bu asitli çünkü ve bebeğiniz çok küçük
Gulsenck yigitinanneesii verilmez canım verme sen Allah korusun soluk borusuna kaçabilir daha bazı yerler bebeklerde tam oluşmadı sen beni dinle yada eczacıya danış onlarda anlatır
Tosbik_berram yigitinanneesii ben 1,5 aylıkken vermeye başladım ve zeytin yağı iyi oluyor bebeğide geliştiriyor ondan zarar gelmez yani ama yeni doğan hakkında bir bilgim yok🙂
Gulsenck yigitinanneesii daha 31günlük doğalı daha 1ay etkisi yeni yeni çıkar başka mama deneyin sma iyi evet ama İnan her mama her çocuğa yaramiyor golden goat dene ne bileyim başka marka dene iyi geleni bulacaksın biliyorum mamalar pahallı ama bebeğin için iyi önemli
Gulsenck Gulsenck basına gelen bilir abimle benim bebeğim aynı zamanda doğdu yengemin sütü gelmedi o mama+süt gidiyor aptamil kullandı ilk bir ay kabız oldu sonra golden goat aldı 2ay isal oldu en son sma denedi bu iyi geldi yani bi bebeğe iyi gelen diğerinde ters tepiyor
dilek_kayra yigitinanneesii canım mamasına bir çaykaşık zeytinyağı koy ver aynı durumdayiz doktorum önerdi bana hiç bir sorun olmaz aksine bebeğe faydalı dedi.. her gün veriyorum hiç bir sorun yaşamadım.. mamaya katınca genzini yakmaz yaksa benimki ağlar çok nazlı