Fatmaapo 1 yas ıcın gcmyen ıshal ıcın onerılerınız nedır acba probıyotık kullnıyoruz enterogermına ama pek bı faydası yok evde nelr yapablırım yada ne alablırım gcmesı ıcın. Onerılerınızı beklıyorum
Ayazinannesi3001 Fatmaapo maflor çok iyi bir ilaç. Kesinlikle al kullan ben bir hafta ishal durumunu yaşadım bebegimde. Çok şükür icirdigim anda kesildi.
Berra60 Fatmaapo ya beb cok ilac kulanmaya karsiyim . Nar eksisu vermistm bi kee olmustu. Cay kasigi ile ara ara 3 4 kasik vermistm 10 aylikti. Iyi gekmisti. Arastrn sizde bir eksi ishale iyi gelir . Pirinc patates iyi gelir
2cocuklu1anne Fatmaapo valla benim kızım 4 yaşındayken ishal olmuştu hiçbirşey çare olmadı ne hap ilaç ne patates muz vs..vs. en sonunda acile gittik serum taktılar öyle iyileşti şuan 6 yasinda ama 2 yıl önce oldu bunlar
Fatmaapo Ayazinannesi3001 doktorumuz daha once bebkler ıcın en ıyısı enterogermınakıds demıstı onu yazmıstı daha once kualkndgmda gcmıstı ıshalı ama suan gcmıyor mafloruda deneyeyım belkı Yara ıse teskkurler
Fatmaapo Berra60 mallasf okadr ıstahlı bır bebekkı ama ıshl olunca asla yedremıyorum bırsey mamasnı bıle ıcmek ıstemıyor normlde. Asla hayr dedıgı bısı yoktr. Ama. Yedremdgm ıcn ıshalınde suresı uzuyor malesf. Arastrıp bakıyım bır nar eksısıne teskkurler