fatma_erva 54 günlük bebeğim var ama hiç uyumuyor gündüz leri sadece 10 15 dakika anca uyuyor ve bu saat oldu uyuyamıyor uykusu var ama uykuya dalamıyor bi sıkıntısı da yok ağlamıyor da neden uyuyamio acaba 😑😑
Sakinee fatma_erva akıl sır ermiyor bu gece benimkide aynı 7aylık oldu susan öylece park yatakta oyun oynuyor
Sarpp fatma_erva benim bebeğimde 1 ay 25 günlük gündüz uykusu yok denecek kadar az ne yapsam dalmıyor uykuya doktorumuza sordum fitil verelim uyumadan önce dedi devam ederse görelim dedi ama fitilde hiç vermek istemiyorum küçük daha fitillik bir durum göremedim çekindim biraz açıkçası o da doktor ama ne bileyim 🤷♀️
Sakinee Ndrg-12 benim ilk bebeğim yaşına bir hafta kala patlatmıştı dişini bunda da hiç belirti yok gibi yada anlamıyorum açıkçası ama uyanıp oyun oynuyoruz gece
fatma_erva Sarpp Neden fitil vercekmis ki . 3.30 da uyuduğu bebeğim şuan hala uyuyor uyandirsam mi bilemedim
Sarpp fatma_erva ağrısı olduğunu düşündü sanırım gece uykusu güzel ama gündüz uykumuz yok sürekli uyanıyor benimki uyandı bile
fatma_erva Sarpp agliyorsa evet vardir bir agrisi ama benim ki aglamiyor da keyfinden uyumuyor galiba 😂