ErvaZeyno 23aylik kızım banyo etmek hiç istemiyor nasıl baş etmeliyim?Gittikçe zorlaşıyor artık banyoya bile görmek istemiyor…Acil yardım lütfen
Seymen1905 ErvaZeyno küvette yada havuz da su koyup oyun oynayatarak deneseniz zamanla kendisi banyoya da alışır ben hep küvette oyun oynayarak yıkadım arada banyoya alıyordum şimdi kendi banyodan çıkmak istemiyor
Zinnurem35 ErvaZeyno şu an bizde 21 aylık olduk kızımda aynı durumda bende bekliyorum fikirleri 😔 bazı şeyleri yapıyorum tabi ama daha tam sevemedi banyoyu
[silindi] ErvaZeyno büyük leğen veya bebek küvetleri var bide plastik banyo oyuncakları vs oluyo atın içine suyu doldurun. Kendi gelip girmek isteyecek 😁 küvet yada leğen duşakabin içinde olursa dökerken de kolaylık oluyor
Efy Sevdiği oyuncakları alın yanınıza yıkayalım felan diyerek top seviyorsa bi kovaya su doldurup içinde topları yüzdürmesini söyleyebilirsiniz ben kızımı böyle böyle alıştırdım
ErvaZeyno Efy kuleleriyle daha çok doldur boşalt yapmayı seviyor.ustumu islatmayi seviyor o arada yıkıyorum tam başına gelince kıyamet kopuyo asla durdurulmuyor
ErvaZeyno hypatia hatta kopurtuyorum oda hoşuna gidiyor sadece oyun başka yok.4gndr fenayiz gir çık yapıyoruz artık saçları kokuyo yaa
ErvaZeyno Zinnurem35 4-5aydir rahat böyleyiz yoruldum artık temiz olmuyor rahat uyuyamiyor çok rahatsızlık hissediyorum
Zinnurem35 ErvaZeyno arkadaşların yazdıklarının aynılarını yapıyorum inanın bi bebeği alıp ona şampuan döküp yıkadım resmen kaç sefer o bile olmadı küvet oyuncak kurmalı su oyuncakları 😔 şu an ağlasa da yıkıyorum ama hep konuşuyorum anlatıyorum
ErvaZeyno Zinnurem35 bnde aynı durumdayım.babasi ve ablası niye aglatiyorsun diyorlar bu seferde bn sinirleniyorum.