Peteksonmezz Bebeğim 3 Aylık program da daha az ve daha sık beslemeniz daha iyi gibi şeyler yazıyor. Bu doğru mu siz nasıl yapıyorsunuz
Serapnil Benim bebeğim de üç buçuk aylık ben hala anlayamadim nasıl beslenecegini aşırı az süt alıyor 30 cc zorla veriyorum sürekli elimde biberon vermeye çalışıyorum iştahı hiç yok ne yapacağım bilmiyorum
Annesionuyer Serapnil 3 aylık bebek benimki de 90cc alır. Bi süre 60 Cc aldı 2 saatte bir 60 içerdi. Şimdi 3 saatte 90 içiyor. Mantık olarak aynı aslında. Kilosu normal
Serapnil Peteksonmezz yok ua mama kullanmıyoruz ki sadece anne sütü ama onu da çok çok az alıyor anlamıyorum gerçekten vermesem altı yedi saat aç duruyor ve giki çıkmıyor
Serapnil Annesionuyer benimkinin kilosunu doktorlar az buluyor en son 5140 ti sanırım ama işte sorunumuz 120 içmesi gerekirken benimki 40 cc alıp bırakıyor
Annesionuyer Serapnil 120 fazla değil mi ya anne sütü veriyorsan bi kısmını oradan karşılıyordur aç olan çocuk durmaz çünkü sürekli ağlar
Serapnil Annesionuyer yani doktorumuz öyle demişti ama asla 120 içmiyor zaten geçen gün on saat aç bıraktı kendini soluğu acilde aldık tahliller yapıldı şükür sikinri yok bigazinda kızarıklık vaedi hafif sanırım ondan da içmemiş böyle gideese ek gıdaya erken başlayacağız durum bunu gösteriyor