BBBuse Zeynep141303 bizimki biraz önde gidiyor 😊 tamamen genetik yapıyla alakalı, kiyaslamak doğru degil aslında
Zeynep141303 BBBuse kiyaslamak icin sormadim aslinda anne sutu alarak devam eden bebeklerin aylik kilo alimi nasil onu merak ettim
Bnzr Zeynep141303 doktorum cuma günü aylık 500 gram aliyorsa sadece anne sütüne devam edeceğiz dedi. Aylık 500 gram yeterli dedi.
Zeynep141303 mustafayamaninannesi masallah biz sadece anne sutu alarak ilerliyoruz 2 aya kadar guzek yetiyordu sutum ve yariyorda fakat bu ay foyurmadigini dusunuyorum ahlama nobetleri oluyor 😔nasil arttirdiniz sütünüzü?
Keymenmoms 2 ay 17 günlükken 60 cm 6 kiloydu 2650 doğmuştu suan 3 aylik oldu tam daha boy kilo ölçturmedim sadece anne sütü
mustafayamaninannesi Zeynep141303 solgar b12 motilium ilaç kullanıyorum canım ben prolaktin hormonum düşükmüş bunlar sayesinde mama içme sıklığımız düştü sizin kuzuya da maşallah 🧿💙
mustafayamaninannesi Zeynep141303 yani ben ikisini de kullanıyorum solgar azda olsa arttırdı motilium daha çok arttırdı sanırım çünkü bi gün içmedim devam edeyim mi diye dr a sormak için almamıştım bitmişti azaldı